Jag vet varför superhjältar har temat musik!

Varför gjorde Aretha Franklin sjunger innan president Obama svors in?

Varför alla musik gym skitkul under din träning?

Varför börjar de flesta idrottsevenemang med Star Spangled Banner?

Varför är iPod är beroendeframkallande?

Varför Superheroes har temat musik?

eftersom … musik inspirerar!

För att öka produktiviteten, kreativitet och hälsa omedelbart, hitta ditt tema musik. Det är vetenskapligt omöjligt för Batman att besegra sin ärkefiende, Jokern, Riddler eller Sandman utan musik. Om Superman, Spiderman och Transformers har all temat musik, varför inte!

Personligen är musiken en nödvändighet för överlevnad. När jag behöver gå in i djup meditation, spelar jag Kind of Blue – Miles Davis. Om jag känner mig romantisk, är mitt översta val Stronger Than Pride – Sade. Om jag vill ha ljud från Down Under, är min Ipod val A Rush of Blood till Head – Coldplay. När jag är i ett New York state of mind, det Paid In Full – Eric B. och Rakim.

Musik är den bästa dagliga stimuli för självbevarelsedrift. Varje VD, idrottsman, entreprenör, Lifehacker, lärare, soldat, etc. .. behöver en melodi. Men ta inte min åsikt, jag är positiv du visade HBO telecast av president Obamas pre-invigningen musikgalan-Stevie Wonder, U2, Beyonce, James Taylor, John Legend, Sheryl Crow, Usher och många fler hyllade. Det finns en tydlig anledning till varför uttrycket av valet var musik.

Genomgående var musik som används för kommunikation och som en helande botemedel. Mans äldsta instrument är den afrikanska trumman, och den mäktigaste personen i den afrikanska byn var trummis. Trummisen måste vara av en hög moralisk och etisk karaktär, och behärska vetenskapen om kosmologi, herbology och anatomi. Den byäldste förstås att musikerna hade makt att styra hjärtan och sinnen för folket, viktigare barn. Rekommenderad läsning är Healing Drum genom Yaya Diallo.

Modern teknik kan nu förklara vad som var känt för tusentals år sedan – musiken naturligt reglerar puls, blodtryck, andning och humör.

Musik har den medfödda förmågan att harmonisera ras, kön, kultur och religion. I första hand erfarenhet av att arbeta i musikbranschen, har jag sett musiker för multi-platina konstnärer, inte talar samma språk, men spelar i samma band, perfekt.