Madonna bekänner dansgolvet tur kan komma

Det är inte officiellt men Madonna kan föra hennes fenomenalt framgångsrika CD, Confessions på ett dansgolv, leva på en plats nära dig. Hittills har Confessions sålt nästan 1,29 miljoner exemplar i USA ensamt. Det fortsätter att toppa försäljningslistorna i Storbritannien, och Madonna har nyligen erkänts som den kvinnliga artist med flest antal man träffar i Storbritannien. Det verkar nästan säkert att Madonnas fans snart kommer att plädera för henne att slutföra förberedelserna för en Confessions tour. Hur vet vi att Madonna kan förbereda sig för en turné? Även om inte kommer ut och göra det officiellt, har hon gjort några uttalanden som antyder möjligheten.

I en intervju nyligen, talade Madonna om några föreställningar hon har bokat för den närmaste framtiden. Hon kommer att uppträda på Coachella Valley Music and Arts Festival i Indio, Kalifornien, den 30 april 2006. Hon sa, “Jag är särskilt glad över att spela Coachella innan jag börjar min egen turné.” I några intervjuer Madonna berättade även om sin vision för hennes nästa turné, några idéer hon har för sin visuella presentation på scenen och vad Bekännelser på ett dansgolv show kommer innebära för henne.

Madonnas planer för hennes turné inte är specifikt kopplad till Bekännelser, men när hon säger saker som, “Jag vill ha dem (publiken) för att känna att de är inne i en discokula,” det är svårt att föreställa sig att hennes vision spelar ” t involverar Confessions. Andra uttalanden som, “Jag vill ha ett ljudsystem i surround och dansarna personligheter att komma ut” anger att en turné för Confessions är mycket troligt. Så vad är allt detta spänning om?

Confessions, är den fjortonde album / CD skapad av Madonna, en mix av allt du vill att det ska vara. Det handlar om makt och egenmakt och kärlek och dess kostnader. I denna nya uppfinning av Madonna själv och disco-eran, har hon kommit tillbaka med kanske den bästa arbete hon någonsin har gjort. Det finns bloggar och anslagstavlor fulla av kommentarer om Confessions. “Jag har aldrig ens gillade den här kvinnan och jag måste säga, det här är riktigt bra grejer,” en person noterade. Andra synpunkter inkluderar “Only Madonna kunde få tillbaka disco och dans med populariteten den hade på 1970-talet.”

Det har föreslagits att det inte bara kommer hon turnera men att hon kommer att fokusera, som hon har i det förflutna, på dans. Varhelst Madonna går många andra följer. Hon vill att människor ska “komma ur sina säten” som svar till musiken. Hon vill att de ska “ha en bra tid rakt igenom och non-stop.” Med tanke på att en låt på CD-skivan är en hitsingel och hon skrev och co-producerat Confessions med Stuart Price, (Madonnas musikalisk ledare på hennes 2002 drunknade World Tour och förra sommarens nygamla Tour) Man kan anta att Bekännelser på ett dansgolv kommer att vara ett visuellt extraordinär konsert.

Madonna, naturligtvis inte göra allt själv. Det geniala krafter musikalitet som arbetade med henne på Confessions kommer utan tvekan att hjälpa henne att göra turnén lika framgångsrik som CD. Bistånd från hantverkare såsom Bloosdhy och Avant (Grammy vinnare), producenten av Madonnas senaste två album – Mirwais Ahmadzai, och co-writer Henrik Jonback kommer att föra den levande versionen av Confessions till scenen.

Madonnas del i att producera detta album kommer från hennes fascination med postmodernism och teknik. När vi talar om inspelningen av Confessions på ett dansgolv hon sa, “Jag försöker hitta soulfulness i teknik och leka med det. Jag skulle föredra att inte ha back-up sångare. Jag hellre skulle ta min egen röst och lager den och ändra det och lägga effekter på det så det låter som en massa olika toner och klanger. ”

Madonna fans vet att den här artisten älskar hennes hantverk. Hon är entusiastiska över hennes musik och brinner för att föra den till scenen. Om du inte har hört hela skivan ännu, är du i en behandling. Detta är den typ av CD som kräver att du antingen hitta en plats att koppla av och bara lyssna eller ockupera ett utrymme där du kan börja flytta. Det finns ingen typisk paus mellan låtarna. Denna musik kommer att göra även de som inte dansar gå upp och röra på fötterna. Den Mistress of Visual Artistry själv är den enda som kan ge Confessions på ett dansgolv till liv på scenen. Över hela världen av musik, det ryktas om att denna turné skulle börja så snart som i augusti eller september 2006. Börjar få i rad för biljetter!