Marilyn Manson – hög tid att gå i pension

Den gyllene åldern av Marilyn Manson bevittnades 1995 när deras popularitet halkade högt till toppen. Deras första hit av en cover-version av “Sweet Dreams (Are Made Of This)” med Erythmics förde dem över hela världen acklamation. Under ett års tid bandet tog titeln musikaliska monster, tidigare tillhörande freaky Ozzy Osbourne, som används för att utföra käken-hängande handlingar bita fladdermöss utan huvud live på scen att chocka sin fan-base.

Dock lyckades Marilyn Manson för att övervinna sin rival, erbjuder Owe slog föreställningar på hans concerts.Next fem år såg Marilyn Manson djupt är som rotad i Olympus i världen musikscenen. Bandet fortsatte att tillämpa missfoster bilder, som infiltrerat deras personliga liv, påverka dem drastiskt. Bandets internationella spelningar in i historien världsmusik som legendarisk. Deras vansinniga trick varierade från kräkningar och stylta-promenader på scenen, tillämpa lik-som make-up till revben-och bröst-jobb samt andra skrämmande frågor.

Menar vi samma Marilyn Manson? Den som är avgörande kritiseras och förbjudet enligt amerikanska kristna kyrkor? Självklart går varje rockstjärna en risk att förlora inspiration att skapa, vilket är vad Marilyn Manson är, för närvarande, upplever. Deras scen och personliga liv ser allt men chockerande och galen. För att behålla den scen de har anställt självplagiering, hävda att ha inlett mogna livet.

Den helt nya Marlin Manson dröjde släppa en ny CD skiva. Det senaste “Lest We Forget” bestod av en kombination av gamla hits. Deras sällsynta spelningar utomlands föreslår inget nytt, men väl inövade gamla knep. Det ser ut som Marilyn Manson har något nytt att erbjuda förutom en ny moralisk form av sina gamla föreställningar.

Deras nuvarande teknik verkar påminna en underhållande clown agerar i en cirkus. Inga nya planer har aviserats för den närmaste framtiden av bandmedlemmarna, ännu. Det ser ut som att de håller efter en tråkig dag routine.Is här för att bevittna deras fall, eller de helt enkelt överväga pension?