metal musik genre – thrash metal

Thrash metal är en annan genre av metal musik samhället. Metall med snabba trummor, gitarriff och aggressiva sång kallas thrash metal. Med högljudd sång och distorsion med mycket bas har vet varit i thrash metal.

Thrash metal skapades av “The Big Four”. Metallica, Anthrax, Slayer och Megadeth är de fyra band som passar in i denna kategori. Dessa fyra band är fäderna av thrash metal och började sin resa på 1970-talet och tidiga 80-talet.

I slutet av 70-talet och början av 80-talet fanns det serier av populariteten av brittiska band metal musik. Thrash Metal skapades för att vara en mer aggressiv och snabb tempo metal musik. Detta var på väg i en punk och hardcore typ av metall. Att sätta ihop mer komplicerade och långa gitarrsolon, lägga till några djupa distorsion, dubbel rick bastrummor och aggressiva sång är thrash metal.

Använda komplexa och snabba solon, långa intron och dra ut långa Outros är gemensam princip i thrash metal. Deras snabba solon ofta kallas fragmentering. Sweep plockning, tremolo, frasering, gängning, pull-offs och hammer-ons är några tekniker musiker skulle använda medan fragmentering. Denna nya teknik och spelstil var en stor sak för metallen samhället.

Efter släppet av Slayer: s “Haunting kapell”, Anthrax s “Fistful of Metal”, Overkill s “Self Titled” och Metallicas “Ride the Lighting” album släpptes 1984, bröt upp thrash metal. Metallica, Slayer, Anthrax och Overkill alla gjort något nytt för thrash metal, antingen gör sin musik tyngre, snabbare eller starkare. Detta började en ny värld i metall samhället och öppnade dörrarna som en igenkännbar metal genre.

Genom ett par decennier och in i 90-talet fanns det en liten förändring i musiken och i banden. Med band ändrar deras stil av thrash metal och nya band ålder kommer in, det var en förändring i thrash metal. Med Metallica nya album “Load” och “Reload” släpptes, den thrash metal var de känner för förvandlats till en heavy metal eller hårdrock. Megadeth tog också en annan väg när de släppte albumet “Countdown to Extinction.”

Till år 2000 thrash metal är inte lika populärt som det var i början av 80-talet. Det finns fortfarande band som gör sina spår i thrash metal, kommunalt avfall, Gama Bomb och Evile är för att nämna några. Med nya band kommer ut i trash metal, Metallica, Slayer, Anthrax och Megadeth ändå leda vägen. Med populariteten faller för thrash metal, det fortfarande inte kommer någonstans när som helst snart med “The Big Four” fortfarande gunga.