Tips för början trummisar

Under min erfarenhet att lära sig spela trummor, har jag stött på en hel del användbara tips som jag tror kan gynna alla som just börjat spela. Jag tror att genomförandet av dessa strategier i din trumma spelar tidigt kan rädda dig från att få problem senare och göra din inlärningsprocessen enklare, effektivare och roligare. Med andra ord, du får bättre snabbare och njut medan du gör det. Följande finns flera tips som jag har funnit användbara för början trummisar.

1) Gå långsamt i början. Denna regel gäller för de flesta något musikinstrument och trummor är inget undantag. I själva verket kan det vara mer sant för trummor sedan vistas i exakt tid är så viktigt. Det är naturligtvis frestande att börja banka iväg så fort du kan, men, särskilt när du börjar, är detta skyldig att resultera i dålig tidtagning och en förlust av teknik. Fokusera på att spela ett beat eller fyll långsamt med en metronom. Sedan gradvis öka hastigheten, se till att det vid varje tempot ökar, du behålla samma kontroll som vid tidigare, lägre hastighet. Du kommer bli förvånad över hur hårt det kommer att göra ditt spelande när du spelar takten eller fyll i full fart.

2) Spela tillsammans på cd eller radio. En av de bästa (och roligaste) sätt att öva trummor är att spela tillsammans med ditt favoritband eller sång. Göra din roliga praktik tid kommer naturligtvis leda till att du tränar längre och bli bättre snabbare. Det finns också en praktisk sida att spela tillsammans med en CD men … det kommer att tvinga dig att stanna i strikt tid och det kommer också att göra det ganska uppenbart när du inte är riktigt “i fickan” (dvs döda på takten) . Naturligtvis kan du (och bör) göra detta med en metronom samt men, låt oss inse, det fastnar tillsammans med en rockin ‘tune är ett fan av mycket roligare.

3) Fokusera på att hålla tiden, fyller inte flashig. Som jag nämnde i början, hålla noggrann och korrekt tid är det viktigaste med trumma. Naturligtvis är det mycket imponerande att kunna spela flashiga fyllningar och spännande rullar men en trummis, först och främst är det att hålla tiden för hans / hennes band. Som sådan, vara säker på att dina beats, framför allt, är exakt och perfekt. Inte få mig fel, att kunna spela galen fyllningar är definitivt en bra egenskap för en trummis att ha men, särskilt när du precis har börjat, vill du fokusera mer på tidtagning och mindre på galna helikopter fyllningar och vilda dubbel bas rullar.

4) Lär dig grunderna. De 40 Drum Elementära kan hittas massor av ställen som sträcker sig från Internet, olika trummor filmer, och en mängd trumma lektion böcker. Även om dessa kan tyckas tråkigt att praxis (särskilt jämfört med störning tillsammans med din favoritlåt), grunderna är oerhört viktigt att förbättra din trumma. Inte nog med att de förbättrar övergripande teknik och skicklighet på kit, kommer du att märka att de utgör delar av nästan vilken låt du väljer att spela … man kan säga att de är de “byggstenar” av trummande. Att ha ett fast grepp om dessa anlag kommer att lära sig nya låtar och göra upp dina egna beats och fyller mycket, mycket lättare.

Trummorna är ett otroligt roligt instrument att lära sig att spela och jag vill uppmuntra alla med intresse för att ge dem ett försök. Om du gör, försöka följa de tips jag har lagt ut här och jag skulle vara villig att satsa ditt lärande och spelupplevelse avsevärt kommer att förbättras. Ha kul!