trace adkins krom samtida land musik cd recension

Den exceptionellt begåvade samtida land artisten Trace Adkins har släppt honom cd rätt Chrome. Jag är mycket optimistiska och glada att kunna meddela att jag tror Trace Adkins fans, och samtida fans Country både kommer att vara nöjd med det här. Med lanseringen av Chrome Trace Adkins konstnärliga kompetensen på full skärm som Adkins har återigen levererat en lysande samling låtar som kan mycket väl bli honom bästa arbete hittills.

Den här kommer att fånga din uppmärksamhet redan från början med Chrome och kommer inte släppa förrän den allra sista del av de allra sista låten Love Me som det finns någon morgon, som förresten är en annan stor väg.

Trace Adkins besitter den egenskapen att kunna vinna du över med honom talang ensam. Den typ av artist jag ärligt bara platta ut lyssna på.

Övergripande Chrome är en enastående utgåva. Vad jag kallar måste ha musik. Jag ger den två tummar upp och är utan tvekan en värdig utöver det samtida land samling. Verkligen en enastående Contemporary Country CD. En av dem som är helt fria från all bortkastad tid, eftersom varje spår är helt enkelt superb.

Medan hela denna cd är verkligen mycket bra några av mina favoriter är spår 2 – hjälpa mig att förstå, spår 3 – Once Upon A Fool Ago, och spår 12 – Älska mig som det finns någon morgon

Min bonus plocka, och den som fick ont ??[… som i “fastnar på en gång”] är spår 7 – Och det var du. Det är en stor väg!

krom utgåvan:

Trace Adkins ursprungligen släpptes Chrome den 9 oktober 2001 om Capitol / EMI Records etikett.

cd spår listan följer:

Ett. krom 2. hjälpa mig att förstå 3. Once upon a fool sedan 4. Jag försöker 5. tacksam man 6. Jag payin “för det nu 7. och det var du 8. kom hem 9. skrika 10. Jag glr tillbaka 11. ge mig dig 12. älska mig som det finns någon morgondag

Personal omfattar: Trace Adkins (sång, gitarr), Biff Watson, Michael Spriggs (akustisk gitarr), Dan Huff, Brent Mason, Pat Buchanan (elgitarr), Paul Franklin (steel guitar), Jonathan Yudkin (violin, cello, mandocello) , Larry Franklin, Aubrey Haynie (fiol), Tony Harrell (piano), John Hobbs (keyboards), Mike Brignardello (bas), Chris McHugh, Greg Morrow (trummor), Eric mörkare (slagverk), Russell Terrell, Wes Hightower, Curtis Wright (background vocals).

inspelad på smaragd underhållning, spårning rummet, och ljud butik studios, Nashville, Tennessee, ljudet kök, Franklin, Tennessee.