YAMAHA elpiano fördjupa dig i melodin

Elektroniska pianon blir mycket populär för varje dag som de är bärbara och har en mer hanterbar storlek och de olika typer av pianon som säljs, är Yamaha elpiano antalet en bästsäljare och har varit så ganska länge.

Yamaha området är en stor en, och det finns många olika typer av modeller att välja mellan. En modell har 61 knappar, hörlursuttag, tonal volym och kontroller, kontroller såsom diskant, bas, tremolo, förfall, tonhöjd etc medan vikten är cirka 89 pounds. Ovanpå att det tillsätts freebies som sustain pedal och ett resefodral.

Eftersom det är robust och extremt portabel och erbjuder en blandning av bra utseende med funktionalitet och stoltserar kvaliteter som god variation, uttryck och beröring. Med äkta lätthet kan du välja att växla mellan eller flit mellan olika färg ljud på samma tangentbord.

Även detta piano är ett elektroniskt, samtidigt som du spelar på tangentbordet får du känslan av att spela på ett akustiskt piano eftersom ljudet och känslan av tangentbordet är likartad.
En annan funktion är att nästan alla elektroniska pianon i den här serien är anslagskänsliga och tryckkänslig.

När du slår hårt det kommer att producera en brakande anteckning och om du slår mjukt, kommer noten som framställs vara mjukare. Men åtgärderna inte komplicerat och funktionerna är extremt användarvänlig.

De flesta recensenter har betygsatt Yamaha elpiano sortiment mycket hög och ibland 5 av 5 stjärnor från lärda granskare. Utbudet har inga nackdelar som sådana men vissa granskare tycker att pianon kunde ha lagt till några fler röster.

Men proffsen kommer utklassa nackdelarna. Du får utmärkt värde för pengarna, det finns en graderad tangentbordet känns, det finns funktioner som Dual Voice läget ombord MIDI sequencer, 64 toner polyfoni och ljudet som produceras av Yamaha elpiano är en skarp dynamiskt elektriskt sound med en akustisk känsla.

Läs mer om skillnaden mellan elektriska pianon och elektroniska keyboards.