Fodera bas – en en av ett slag

Om du vill få ditt giriga bas spelar händerna på en ny bas, så ska du tänka på att försöka ett Fodera basgitarr. Fodera är känd för att göra en av typ elektriska gitarrer och basar som inte bara ser ut som konstverk, men de låter bra.

Vad gör en Fodera sticker ut från de vanliga misstänkta? De skapar solida kroppen instrument. Du kanske säger till dig själv, så vad är den stora del om det? En fast kropp basgitarr har en bättre ton. Kroppen är ett stycke av handplockade trä. Andra gitarrtillverkare pussla ihop kroppen med album och lim. Så är inte fallet med en Fodera. Varje kropp är handplockade och sedan skära ner för att vara en en av ett slag konstverk.

Nog med hur de ser ut, låt oss gå vidare till en mer viktig detalj. Hur känner de i dina händer bas slapping? Dina händer kommer att känna sig som hemma på halsen. Endast de bästa skogen används för greppbräda och du har ditt val av ljusare träslag och mörka skogar. När din få tag på halsen av en Fodera bass du inte vill ta av dem.

Ljudet av ett Fodera bas måste höras för att döma. De har att punch nedre ände som behövs för att driva hela bandet, men det finns också en skarp hög som bidrar till att göra basen stå på egna. Gör dig själv en tjänst och prova en av dessa konstverk.