har alla märker din musikaliska skicklighet.

Vill du vara en sten eller popstjärna? Om du gör och du har den musikaliska färdighet för det, att hitta människor att ta del av er är definitivt mycket enklare i nutid än den var tidigare. Dess inte nödvändigt att organisera en kompakt disk sammanställning av dina inspelade kompositioner för att få en audition med ett rekord kompetens executive bara ha det spelas på närradion. i huvudsak att sätta din talang till förfogande för bara en eller två personligheter.

Kom i cyberrymden. Du har hela världen vid dina fingertoppar med bara ett klick på datorn musen. Webben är en stor fri marknad som kan rösta på din skicklighet på vilket sätt de gör med massor av superstjärnor idag.

Om du önskar att vara som den utestående teenage celeb Justin Bieber, gör sedan vad han gjorde, eller vad hans mamma gjorde – lägga till en samling av video visar på YouTube. Det finns också Charise Pempengco av Glee som gjorde en liknande sak på YouTube, blev sedd och kort därefter blev en gäst på Ellen DeGeneres tv-show i en Blits. Lady Gaga är en annan.

Det är inte ovanligt att höra framgångshistorier av artister som gör det stort för hans eller hennes vanlig mod lägga upp sina framträdanden på mediedelning webbplatser som YouTube eller MySpace. Med över två miljarder människor över hela med tillgång till world wide web, med bara en minut antal se din talang kan göra dig till en stjärna.

Kolla in en sjätte grader Greyson Michael Chance. Han har en hoppfull framtid framför sig efter likaså med på Ellen DeGeneres show. Han blev märkt med ett skäl av Lady Gagas “Paparazzi” på YouTube. Ge din skicklighet en chans genom att sätta den på YouTube. Du verkligen inte har något att förlora.