hur man spelar gitarr – upptäcka 20 tips för att spela som ett proffs

De flesta gitarrister önskan att bli en bättre gitarrist. Gitarristen frågar mig ganska ofta varför de inte är på den nivå som de önskar och vad de kan göra. I det förflutna har jag frågat mig själv samma fråga. Snart började jag
att förstå svaren.

Precis som du förmodligen har gjort, har jag läst en hel del om hur man spelar gitarr intervjuer och artiklar från stora gitarrister. Jag hittade det ofta frustrerande när ämnet lära sig spela gitarr kom upp eller när rådgivning erbjöds på att förbättra någons spela. Med några få undantag, var lite tid och utrymme någonsin ägnat på detta.

Det är inte ovanligt att se en gitarrist ger råd att lära sig spela gitarr sammanfattas i så lite som tre ord: Öva! Öva! Öva!

Jag minns när jag först fick lära sig spela gitarr jag skulle träna på några dagar så länge att ändarna på mina fingrar skulle vara öm vid beröring och ont i flera dagar.

Vi vet alla att öva är den viktigaste ingrediensen. Har en fotbollsspelare öva några gånger och sedan kan spela upp till kaliber av en NFL fotbollsspelare?

Sällan får vi veta något mer än om hur man spelar gitarr så att bara träna. I min långa strävan att bli en utmärkt spelare jag noggrant noterade vad som fungerade och vad som inte gjorde – vilka delar som konventionell visdom är
korrekta och vilka delar som är (åtminstone i min mening) inte. Jag tror att följande tjugo tips har visat sig ge bra resultat för dem som använder dem:

Ett. Utbilda dig själv! Det spelar ingen roll vad nuvarande nivå du på kan och bör alltid lära sig gitarr mer. Om du befinner dig i en position att lära sig gitarr på nätet, studera ett hem kurs gitarr studier, eller ha en lärare för dig att lära dig att spela gitarr sedan ditt på rätt spår. Om du inte gör detta (eller om du känner att din nuvarande hem studie naturligtvis inte hjälper dig tillräckligt för att nå dina mål) jag starkt rekommendera att titta efter en ny.
Jag kan inte nog betona hur viktigt det är att hitta en bra kurs hem studie som är rätt för dig! Ditt hem studie kurs (eller lärare) bör alltid vara målinriktat. Om dess inte leta efter en annan kurs eller lärare att studera med Du behöver inte en kurs hem studie eller lärare för att helt enkelt ge dig information eller saker att öva – du kan få dessa saker någonstans, är vad du behöver en studie kurs eller lärare som:

A. vet vad dina mål är.
B. bryr sig om att hjälpa dig att nå dina mål.
C. vet hur man hjälper dig att nå dina mål.

2. Lyssna på mer musik. Detta är verkligen något som hjälpte mig. Det finns mycket musik där ute som du inte har hört. Jag är säker på att du kan hitta något du verkligen gillar och som skulle inspirera dig. Titta på internet om du inte kan hitta det på den konventionella radio. Kolla in internetradio. Du kan anpassa vad du hör baserat på dina preferenser, dess en stor
verktyg! Kolla in webbplatser som du vet har en hel del musik i den stil du gillar. Lyssna på gitarristen i bakgrunden. Lyssna på klinkar mönster, plockning eller något annat gitarristen gör.

Tre. Förvandla dina musikaliska frustration till en tillgång i form av en motiverande kraft. Jag brukade bli frustrerad när jag försökte lära sig spela gitarr. Jag skulle använda denna frustration för att motivera mig att spela nästa dag och sedan
nästa dag och hela eftermiddagen ibland.

4. Tro på dig själv. Ni har säkert hört den frasen många gånger förut. Det är sorgligt hur många människor som inte tror på sin tro eller själva. Om du inte tror på dig själv, kommer du inte växa som en gitarrist. Jag alltid i
mitt sinne säger, “jag kan göra det, jag vet att jag kan.” Detta kan vara en drivkraft oavsett vad du vill åstadkomma i livet. Om du startar något och aldrig trodde att du skulle kunna utföra det i första hand än vad du förmodligen kommer
inte.

Fem. Förstå att bli en bättre gitarrist innebär att bli en bättre musiker också. När man utvecklar dina musikaliska färdigheter, se till att tänka bortom de färdigheter som är specifika för gitarren. Du kommer att arbeta på många gitarr färdigheter – olika tekniker gitarr, ackord, skalor, solon osv – men inte försumma andra färdigheter som inte gitarren specifik gillar gehör (även kallad fonetisk kompetens och mycket viktigt), låtskrivande, improvisera, kreativitet, läsning, musikteori, etc. När jag var att lära sig spela gitarr jag skulle jobba med en pianist en eller två gånger i veckan med gehör, kreativitet, och även musik theory.Don ‘t begränsa dig.

Var och en av oss har någon naturlig förmåga av något slag. Du kanske redan vet vad din är eller du kanske ännu inte upptäckt det. Om att vara en bättre musiker inte kommer lätt för dig som helt enkelt betyder att du är som resten av oss.

Jag har fortsatt de kommande fem tips om 20 tips för att del II av hur man spelar gitarr – upptäcka 20 tips för att spela som ett proffs.

Nästa tips jag kommer att diskutera är “Omge dig med bättre gitarrister” Se till att få del II med de kommande fem tips.

Jason äger några bloggar på gitarr lektion och hur man spelar gitarr och lära sig gitarr