lätt att lära gitarrackord

Om du vill lära dig att spela gitarr ackord du kan köpa ett ackord ordbok. Dessa böcker innehåller alla ackord som människan känner till, de flesta av dem du aldrig kommer använda. Det finns två vanliga typer eller ackord – de stora ackord och mollackord.

Alla västerländska musiken är baserad på den större skalan. Låt oss ta en titt på C-durskalan: CDEFGAB C. På pianot dessa är de vita toner men på gitarr vi måste hitta de notera mönster och hitta sätt att minnas dem.

Den lägsta C anteckning på gitarren är på tredje bandet av den femte strängen, nästa not, är D den öppna fjärde strängen och E är det andra bandet på den fjärde strängen. Det tredje bandet på den fjärde strängen är F och sedan flyttar vi in ??på den öppna tredje strängen som ljuder noten G. andra bandet av den tredje strängen är A, är den öppna andra strängen B anmärkning och första bandet av andra strängen ger oss C, vilket är början på nästa oktav.

Att spela C-dur skala med hjälp av dessa band, som är känd som leker i det första läget, använd pekfingret för noter som visas på första bandet, konstaterar den andra fingret tillbaka på andra bandet och använd ringfingret för tredje bandet anteckningar.

Nu vet noterna, är allt du behöver göra träna varje dag. Enligt den grundläggande definitionen ett ackord är en blandning av ett antal några anteckningar men ett durackord är den första, tredje och femte del av en större skala. I fallet med den C-durskalan noterna är C, E och G.

För att spela ett C-moll ackord allt du behöver göra är att spela tonen Ess (skriven Eb) i stället för E naturliga tonen du spelade i durackord. Detta gäller alla nycklar. Alltid och överallt, är det durackord första, tredje och femte tonerna i skalan och mollackord, vilket har en sorgligare ljud, innehåller tillplattade tredje.

Du kan spela skalor och anteckningar i alla tonarter i th första position. Om du inte redan har, hämta ett diagram gitarrens greppbräda att visa dig var tonerna och några flikar eller diagram ackord för några låtar du vill lära dig. Du kommer att lära öppna ackord som C-dur och c-moll ackord du precis lärt dig och du har redan hittat ut hur man arbetar ut där noterna är för dina större och mindre ackord.

För att spara lite arbete kan du ladda ner en samling av gitarrackord men när du vet hur du hittar dem för dig själv, varför inte använda dina musikaliska kunskaper?