nikos Economopoulos överlevde passionerad omfamning Cypern!

Cypern är inte bara födelseplatsen för Afrodite! Det är nu också hem för påbörjandet av det internationella erkännandet av den begåvade grekiska laika sångerskan Nikos Economopoulos.

Hans konsert i Cypern, som ägde rum fredagen den 1 oktober 2010 i den populära staden Lemesos (även känd som Limassol) på “Monte Caputo” plats, var sannerligen en pärla i underhållningsbranschen säsongen och bekräftade eftertryck att Nikos Economopoulos är en ny stjärna inte bara den grekiska scenen men nu även på den internationella arenan.

Framgången för Nikos ‘Cypern konserten var förutsägbar, men ändå, vem skulle tro att uruppförandet av den unga grekiska sångerskan i det landet skulle bli en så stor händelse?

Den största konserthallen i Lemesos var allvarligt överfulla. I stället för det rekommenderade maximala antalet 2000 åskådare, lyckades Monte Caputo att rymma nära av 3500! Även denna plats skulle ha varit lämpligt om mer än en konsert var planerat, skulle en mer lämplig plats för en enstaka konsert av den här storleken har Pelendri Stadium.

Under denna oförglömliga kväll Nikos glad allmänheten inte bara med hits från hans tre framgångsrika album, men med många andra mycket populära och älskade grekiska låtar. Nikos orkester tillsammans med en stödjande grupp av sångare inklusive Xristina Ralli, Theodora Mythidou och Vassilis Anemogios byggt upp en stark grund för betydande framgång av konserten.

Entusiasmen hos publiken var obeskrivlig, och utförandet av konstnären och hans team varade tre timmar längre än planerat, med Nikos slutligen lämnar scenen efter 05:00 på lördag morgon!
Den efterlängtade utseende Nikos i Cypern, hans fantastiska röst, polerad och avslappnad scennärvaro plus de bländande ljus av Monte Caputo alla tillsammans stimulerat en passionerad och hysterisk reaktion från den känslomässiga Cypern allmänheten som ledde till de åtgärder förenat med eventuella konsekvenser för sångarens säkerhet. Nikos fans, att förlora kontrollen, rusade scenen och började krama och kyssa sin idol med all den kraft de hade.

Skrika, riva blommor ur varandras händer, klart damerna kunde ha tillfogat irreparabel skada om “framtiden för grekisk musik” (som Giannis Parios användas för att introducera Nikos medan du utför tillsammans i “Fever” under 2009-10 vintersäsongen) . Men, lyckligtvis, denna gång allt gått utan skador och Nikos och hans team var glada att utföra de hetlevrade och passionerade cyprioter.

Detta oförglömlig kväll i Cypern skapat ett nytt stycke historia i glittrande karriär Nikos Economopoulos: hans första stora framträdande i ett främmande land, vilket var en total och absolut framgång

av Lucy Vaganova

redigerad av Theo Simeonidis