Pearl sylt nionde skivsläppet

Eftersom Pearl Jam bröt sig in på musikscenen, redan 1992, har de visat sig vara en av de mest begåvade grungeband runt. Deras första två skivsläpp sålt över 15 miljoner exemplar, och nu deras nionde album utgåvan är precis runt hörnet. Backspacer är planerad att släppa den 20 september, och det är band att bli lika framgångsrik som sina tidigare åtta skivsläpp.

Med denna senaste release, bestämde Pearl Jam för att marknadsföra albumet på ett sätt som ingen annan. De har tagit omslagsbilden och bröt in nio stycken. Dessa bitar är utspridda runt på internet, och när du hittar en du måste klicka på den. När du hittar alla nio stycken de kommer då att ge dig en ögonblicksbild av skivomslag, och du kommer också att få en gratis nedladdning för första album singel “The Fixer”.

Med sina högljudda gitarrer och den otroliga sång som tas fram av Eddie Vedder finns det ingen tvekan om att deras musik kommer att leva vidare och vidare. Var noga med att kolla in några av sina grejer på nätet och även på de sena tv-serier. De gör en hel del för att främja denna nya albumet och du kan fånga några av de låtar som Got Some och The Fixer plus det ryktas att de kommer att främja andra titlar som The End och Speed ??of Sound, har att Eddie Vedder debuterade nyligen på hans solo turné.

Här är en titt på de spår du kan förvänta dig att höra på Backspacer album:

Ska se min vän

fick några

fixer

johnny gitarr

bara andas

bland vågorna

otänkt känd

supersonic

ljudhastigheten

naturkraft

Om du väntar otåligt på utgivningen av detta album du kan uppfylla din önskan Pearl Jam genom att delta i jakten på bitarna omslagsbilder, som åtminstone då du kommer att ha en fri inre nedladdning att lyssna på tills du får ditt album den 20 september.