ren Pitch metoden snabbt och enkelt sätt att utveckla absolut gehör

Visste du att absolut gehör nu kan läras ut till vem som helst? Det spelar ingen roll hur gammal du är eller din nivå av musikalisk skicklighet. Ear utbildningar som den rena planen metoden gör nu uppnå absolut gehör möjligt. Läs vidare för att se hur lätt det är att hitta den perfekta metoden för dig …

Strävan efter absolut gehör är som att hitta den heliga graal för vissa musiker. Att ha förmågan att identifiera någon anteckning eller ackord bara genom örat är en mycket värdefull färdighet att ha. Att uppnå absolut gehör är nu enklare än någonsin med nya nedladdningsbara kurser som den rena Pitch metoden.

Det snabbaste sättet att få perfekt gehör:
De flesta musiker tycker att de redan har en god känsla för relativ tonhöjd (förmågan att identifiera intervall mellan två toner) från att spela sitt instrument och lyssna på musik. Om du skulle samarbeta dina nuvarande musikaliska färdigheter med en kurs som ren Pitch metod du kan förvänta dig att få perfekt gehör på mindre än 6-veckor. Genom att spela, träna och utsätta dig för mer musik, kommer du att förbättra i en mycket snabbare takt samtidigt med kursen, och du kommer att namnge noter på gehör inom de första lektionerna.

Oroa dig inte om tekniska grejer …
Hur skulle du vilja kunna träna något ackord eller intervall utan att befälhavaren musikteori? Det bästa med den rena planen metoden är att du inte behöver kunna läsa noter eller förstå musikteori. Kursen inte förvirra dig med komplexa teori övningar, utan det kommer att hjälpa dig träna ditt öra med lätt att följa lektioner.

Hur den rena planen metoden fungerar …
Anledningen till att rena planen metoden skiljer sig från alla andra perfekt gehör kurser är att det lär dig relativ tonhöjd och perfekt gehör på samma gång. Lärande absolut gehör på egen hand kan ibland ta flera år, men eftersom du lär båda teknikerna tillsammans tar det bara 6-veckor eller mindre att slutföra hela kursen och master perfekt gehör.