sättet att tjäna pengar med ditt band

Att vara musiker i många år nu, var allt jag någonsin velat göra för att kunna göra ett bra boende genom att göra det jag inte kan vara utan, som utför och skriver musik. Dess en välsignelse att vara på en scen tittar ut över ett stort rum fullt av människor för att dela din musik med. Du kommer aldrig att uppleva en känsla som det. Bara tillfredsställelsen av att veta att efter denna tidpunkt du är helt klarlagda. Dess mycket glädjande och beroendeframkallande.

Under årens lopp, det blir uppenbart för mig att jag inte är den enda som känner så här. Dess bara naturligt att vilja bandet som din i att bli en succé. Jag har fått brev för år från människor precis som du vill veta hur man odlar sin fanskara och hur man förvandlar sina båtar till något lönsamt. Tja, kan du göra dessa två saker samtidigt. Just nu, jag lägger sista handen på en bok som faktiskt visar dig allt du behöver veta om hur man blir en framgångsrik band. Och det inte bara för nybörjare heller, bör denna bok vara ett måste för alla band som vill snabbt bli ett fan favorit och börja tjäna stora pengar. Jag kommer att berätta hur du kan få tag på en kopia av det lite senare, men först vill jag beröra några saker som finns i boken.

Först, jag hatar att vara den som har att säga detta, men dessa dagar det praktiskt taget omöjligt att bli en framgång på musik ensam. Det finns faktiskt ett par saker som fansen ta hänsyn till när man beslutar att gilla ditt band, och alla dessa saker kommer att förklaras i boken. Jag kommer att visa dig hur du får ut ur garaget och på en scen. Och, ja det spelar ingen roll var den gitarrist, basist, keyboardist (om du har någon), trummisen och sångaren är placerad på scenen. Eller om du har någon annan i ditt band, som back up sångare och / eller en blåssektion, kommer jag också lära dig allt om det också, i ett kapitel som heter “det framgångsrika bandet formel”.

Den verkliga viktig sak att veta om din i ett band är att du behöver en evigt växande följande. Det är viktigt för att lyckas med ett band. Och det enda sättet att veta det är som ett band, är du en kreativ person och ett företag. Jag känner som artist som du är, jag vet den sista meningen är en svår att svälja, och deservingly så, men för allmänheten att gilla dig, de måste kunna ta dig hem med dem och tycker om dig. Och de gör det med produkter såsom CD-skivor, skjortor, etc. Det är mycket viktigt att ta band inspelningar till din visar att sälja. Om du inte har några andra produkter, bör du åtminstone ha cd. Det ger dig extra inkomster och ännu viktigare, ger det din ständigt växande publiken möjlighet att bekanta dig med din musik.

Presentation är nyckeln till att bli omtyckt på dina shower. Dina första utställningar bör alla om att vinna hela publiken över, och det enda sättet du kan göra som är mycket bra, väl inövade presentation. Och det är inte bara repetera din musik. Presentation är showen som helhet. Från scenshow till din bakgrund till bordet där dina produkter säljs och människorna bakom bordet hjälper dig att sälja produkterna. Det bör vara en väl oljad, finjusteras maskin. Allt detta kommer att förklaras i helhet i boken.

En annan sak att beakta är att inte bara ha ett band på scen, men en handling. Varje medlem i bandet spelar en annan karaktär. Det är också mycket viktigt och allt för ofta förbises i ett band. Att låta varje medlem i bandet karaktär relatera till alla. Det ger publiken en känsla av att de känner dig, och kan relatera till dig. Och som drar dem ännu närmare och det är vad du vill ska hända, eftersom det ökar den totala produkten som du ger till dem. Och du är den enda bandet runt att de kan få det från. I boken kommer jag att lära dig hur man gör en karaktär och föra den till liv, liksom att utveckla den karaktär som mer tiden går.

Om du menar allvar om att ha en hängiven följande, bör du allvarligt överväga att få den här boken. Din kommer att få så mycket mer viktig information för dig att ha. Och som jag sa, det är inte bara för ett band som bara börjat. Alla band som är intresserade av att tjäna bra pengar och ge publiken en riktigt bra och minnesvärd, och professionell show borde ha denna bok. Det kommer att visa dig hur man sätter på en riktigt bra show.

Om du hade en professionell manager eller agent, kommer den här boken lär dig allt om att de vill att du ska veta. Det i sig kommer att locka dem till dig. För att inte nämna att lära dig hur du får de stora skivbolagen att uppmärksamma dig.

Du kan betala hundratals dollar för denna information och det skulle vara värt vartenda öre, men du kommer inte. I själva verket kommer du inte betala någonstans nära den. Till priset av fyra förpackningar av gitarrsträngar får du all värdefull information inuti denna bok. Garanterad tillfredsställelse. Bara skriva till mig för att få mer information och hur du beställer: Barry Ford 205 Terry Loop Rd. Cordova, Alabama 35550.
Som alltid, jag hoppas du hittade den här artikeln både informativ och underhållande. Och må Gud välsigna dig alltid, och i alltid.