tangentbord arbetsstationer

Ett tangentbord arbetsstation är mycket mer än en elektrisk modernt piano i komprimerad form. En arbetsstation kan du komponera dina beats på något sätt du väljer, körs som en egen produktion studio center. Ljudet i en arbetsstation är professionell nivå kvalitet och tillåtas bli fullt redigerade och fixade till ett önskat ljud. Nyare versioner bär också superb provtagning förmåga och möjlighet att spela in extern utrustning såsom mikrofoner. Vissa tangentbord arbetsstationer har också en inbyggd trumma pad för mer mångsidighet i provtagning och trumma programmering. Ett tangentbord arbetsstation kan göra alla de saker en professionell musikprogram kan göra med inlagd fördelen av att alltid låta professionell, även i lager ljud. Den fina linjen som kan ha dragit mellan småningom bli en mjukvarubaserad beat maker och hårdvara bas beat maker ibland kan vara helt enkelt möjligheten att köpa de ibland alltför dyra tangentbord eller förmåga inte.

REKOMMENDERADE KEYBOARD WORKSTATIONS (Sorterat efter Pris, lägsta till högsta)

yamaha MM6 musik synthesizer arbetsstation
Pris: $ 599,99

ROLAND JUNO-g arbetsstation synthesizer keyboard
Pris: $ 999,99

Yamaha MO6 61-nyckel musikproduktion synthesizer arbetsstation med daw kontroll
Pris: $ 999,99

korg tr-76 76-tangenters tangentbord arbetsstation sampler
pris: $ 1299,99

roland Fantom-X6 61-nyckel provtagning arbetsstation
pris: $ 1499,99

Yamaha MO8 88-nyckel musikproduktion synthesizer arbetsstation med daw kontroll
pris: $ 1599,99

Korg M3 61-nyckeln Music Workstation tangentbord
pris: $ 2199,99

ROLAND FANTOM g8 arbetsstation
pris: $ 3699,99

open labs miko tim4 specialutgåva tangentbord workcenter
pris: $ 4299,99