underverk av en nyfödd baby

Min make och jag nyligen upplevt en ny liten en pojke som heter Joshua. Vi hade planerat på att få en bebis för mycket ett tag och har väntat tills vårt liv var på en utmärkt plats för att komma igång. Jag upplevde sluta mitt vanliga jobb och startade en firma som utförde väl. Min fru hade ett heltidsjobb som genererar bra pengar. Vi ägde ett hem, erfaren gott om kapital sparat, hade arbetat bilar och bodde i en bra omgivning. Som en hel del som jag skulle ha velat fortsätta erhålla några extra ansvar, jag vill ha ett barn med min fru.

Jag hade redan upplevt en son från ett separat relation och min make var en mycket bra mamma. Det var bra att se henne med barnen, men det var bara inte samma eftersom det inte var allvarligt hennes son. Hon ville praktisk kunskap alla moderskapets glädje själv. Jag höll med, men visste att det skulle bli en stor utmaning och att vi skulle förlora det mesta av vår frihet.

Hennes graviditet gick ganska bra. Det är otroligt hur snabbt det går, alla 9 månader av det. En dag du är gravid och nästa dag ditt barn är 6 månader gammal. Det gick som snabbt. Leverans gick ganska smidigt. Efter en och en halv dag av väntan min son inte var ännu levererats. Varje sammandragning skapade spädbarn hjärta slå långsammare, så att läkaren bestämde att det var dags för en C-avsnitt. Detta var verkligen skrämmande för mig, men det gick igenom okej. Jag upplever svimmar på platsen för blod, eller bli runt blod, operationer, knivar etc. När min första son föddes jag svimmade nästan trots att han höll på att levereras. Den här gången gjorde jag väldigt mycket bättre. Jag kände mig lite yr, men jag upplever inte yr eller svimmar.

När han kom ut, var han den mest perfekta lilla sak. Jag kunde inte tro hur söt han var. De rensade honom upp och sätta några saker i hans ögon så det inte skulle vara så bra ljus. Han stannade vaken i ett par minuter men sedan somnade under en lång tid. Min fru ammas honom för första gången med ut problem och allt var fantastiskt. Vi hade varit otroligt trött, men alla människor vilade. Alla våra hushåll kom in, 2 i taget och alla omedelbart blev verkligen njuta med Joshua. Han var en liten mirakel.

Vi fick honom hushåll och vi föll in i en rutin ganska snabbt. Hoppa till just nu och han är nästan 7 månader gammal. Tiden går så fort och han har drabbats så många milstolpar, det är så svårt att tro. Den tidigaste året av ett spädbarn levande är det mest spännande och roliga fråga en förälder kan stöta på. Det finns inget hellre gillar det. Jag kommer fortfarande över mig själv märker hur enkelt det är att le hemma eller undrar hur vi är så lyckliga. Min fru är en fantastisk mamma och jag uppskattar vårt hushåll så mycket.

Äga ett barn kommer att förändra ditt liv, ta bort all din lediga tid, stress du ut och göra dig trött, men jag mycket tyder köra det minst lika fort som i ditt vardagsrum. Du kommer inte ångra det och inte heller har I.