vad Juggalos kan förvänta av den mäktiga död pop! Jokers kort

Du kan inte tänka dig en riktig Juggalo om du inte har hört vid det här laget att Insane Clown Posse kommer att släppa sitt 12: e studioalbum, The Mighty Death Pop!, Den 14 augusti, 2012. Naturligtvis, med lanseringen av The Mighty Death Pop!, Kommer en ny Joker kort för alla Juggalos och Juggalettes att utforska.

Det mest anmärkningsvärda faktum om Mighty Death Pop! Jokers kortet hittills är att det kommer att vara det andra kortet i den andra däck Joker kort. Men som sagt, det verkar så långt att den andra däck Joker kort inte kommer att vara så annorlunda än den första kortleken, eftersom kortet # 1 i däck # 2 av Joker kort behandlas samma teman som är kända för Juggalos i det första däcket med Joker kort.

The Dark Carnival (mytologi kring ICP album och Joker kort) är utan tvekan en av ett slag. Du skulle bli svårt att nämna fem andra konstnärer som har utformat sin egen mytologi för att locka nya fans och hålla dem intresserade, eftersom ICP har gjort med Juggalos.

Alla kort hittills, och förmodligen den Mighty Death Pop! Jokers kort, behandlar teman om rättvisa och återverkan för enskilda åtgärder. ICP: s Violent J och Shaggy 2 Dope uttrycka dessa meddelanden i dessa former eftersom de vet att mediet är en som dagens fans kommer att förstå.

Musikälskare av 2012, särskilt Juggalos, är inte på humör för att lyssna på predikan i musik eller annat. Dock blir denna smarta förhållningssätt Juggalos intresserade av bandets budskap på ett tvångsmässigt sätt. De hoppas kunna fortsätta denna trend med The Mighty Death Pop! ‘S Jokers kort, något som de flesta Juggalos är dregla över.

Det första unika sak att notera om Mighty Death Pop! ‘S Joker kort är att det finns två av dem. Ja, The Mighty Death Pop! kommer att vara den första ICP album som Juggalos kan njuta av två separata kort.

Medan den första Mighty Death Pop! kortet var inget alltför ovanligt (ansikte av en ond Jester), ser det mer våldsam än sin föregångare i Bang! Boom! Pow! ‘S Jokers kort, en kontinuerlig explosion att rensa onda själar ur karneval grunder. The Mighty Death Pop! kortet är mer utsmyckade också, och om du kan ta det att betyda att de spenderade mer tid på Mighty Death Pop! än Bang! Boom! Pow!, Det skulle vara en positiv så långt som de flesta Juggalos berörs.

Den andra Joker kort avslöjade för The Mighty Death Pop! är en annan ond ansikte på en tickande bomb. Den omisskännliga symbolik här är att Mighty Death Pop! kommer att bli mer intensiv än tidigare album, och förmodligen spränga när den träffar butiker i augusti. Denna typ av retas från ett kort blir alltid Juggalos triggad och upphetsad inför nästa utgåva. Har det gjort det för dig?