de 5 bästa tips på att lära sig spela gitarr

Om du någonsin velat lära sig en gitarr, du är inte ensam! Att veta gitarr gör du en populär handelsvara som helst vänner är församlade. Inget är lika roligt som en sing-song. Dessutom, som musikinstrument gå, är det lätt att lära sig spela gitarr. Här är de 5 bästa tips.

Ett. Bestäm vilken typ av gitarr instruktioner du behöver.

Vilken typ av gitarr vill du spela? Det finns grundläggande likheter, så om du lär dig på en elektrisk eller en akustisk gitarr, kan du överföra en hel del av vad du vet till den andra typen. Om du vill lära dig att spela bas gitarr dock måste du verkligen gitarrlektioner avsedda för för basen.

2. Förvänta dig inte omedelbara resultat.

På många sätt är en gitarr ett enkelt instrument för att förstå, för om du behärskar två eller tre ackord och en grundläggande strumming mönster, kan du följa med dig på många låtar rätt från början. Å andra sidan, kan du spendera hela din livstid lära sig spela gitarr, för det finns alltid en annan färdighet för dig att behärska. Så bli inte avskräckt i början.

Tre. Skaffa dig en gitarr “handledare”.

Kanske du kan lära dig att spela gitarr bäst med en kött och blod levande lärare i rummet med dig. Å andra sidan, kanske din bästa lärare vara du! Många bra gitarrister lärde sig att spela med bara en bok av ackord eller några lektioner från en vän. Datorn har gjort det ännu enklare ändå, för nu kan du komma åt en lärare som helst på dygnet, och har de kunskaper som lärs ut visuellt och hörbart med videoteknik. De av oss som blir orolig och frustrerad försöker spela innan en person verkligen uppskattar en virtuell handledare.

4. Gör skaffa dig förbi den inledande ömhet.

Om du lär dig att spela elgitarr, vilket kanske inte är så mycket av en fråga. Elgitarrer är lättare på chording fingrarna än akustiska gitarrer är. Hur som helst, kommer din första hindret vara smärtsamma fingrar. När du tränar din spelar gitarr varje sigle dag, däremot, kommer du att bygga hård hud som gör spela gitarr helt smärtfritt. Var medveten dock om du inte spelar på ett tag, kommer du att förlora dessa förhårdnader och få ont igen när du hämtar din gitarr tillbaka upp.

Fem. Öva ofta, öva ofta, öva ofta!

När du har lärt dig några enkla färdigheter, hitta ett band eller andra musiker som du kan spela med på en regelbunden basis. Jamma med andra tvingar dig att förbättra som gitarrist och är ett sätt att plocka upp värdefulla gitarr instruktioner Å andra sidan, om du tränar ensam, kommer du att utveckla din egen speciella stil. Oavsett vilket är rätt för dig, bara ta tid och praktik!