motu MicroBook usb ljudkort omdöme

Trots det lilla formatet är MicroBook USB Audio Interface enorm när det kommer till ljudkvalitet. Det är en USB bussdrivet audio gränssnitt som ger studio-grade ljudprestanda. Trots att små, ungefär storleken av en vanlig ficka, kan MicroBook USB Audio Interface förvandla din Mac eller PC till en personlig 4X2 inspelningsstudio – allt komplett med den nödvändiga audio I / O och blanda funktioner för professionell inspelning.

Den MicroBook låter dig få en komplett personlig inspelning ställa in om på en Mac eller en PC. Den har fyra samtidiga ingångar för en mikrofon, en gitarr och ett tangentbord eller något annat stereo line-level-enhet. Dess mikrofonförförstärkaren ger ingenting annat än en neutral färg och orörda ljud, tack vare 20dB pad och 48V fantommatning av dess inbyggda kondensator mikrofoner. Ovanpå detta, erbjuder MicroBook flexibelt övervakningssystem alternativ – välj bland en programmerbar analog, digital och hörlursutgångar.

Eftersom MicroBook är smal, är dess mikrofoningång en balanserad kvarts tum jack. Om i fall du vill använda en mikrofon kabel med en XLR-kontakt, finns det ingen anledning till oro eftersom det MicroBook kommer med en XLR-to-1/4-inch adapter. Dess Precision Digital Trim funktionen kan du digitalt styra analoga trim på alla analoga enheter. Det betyder bara en sak – du får njuta av två världar: den utmärkt signalkvalitet på analog audio kretsar och finjustera precision av digital kontroll. Inte bara det, du får också spara och hämta triminställningar på din dator.

Men kanske det bästa med MicroBook är dess enastående ljudkvalitet. Det ger styv ljudkvalitet speciellt skräddarsydda för att möta kraven från de flesta professionella inspelning applikationer. Eftersom det kommer från MOTU prisbelönta familj av FireWire, USB och PCI audio gränssnitt, är MicroBook utan tvekan en produkt som innebär decennier av ingenjörskompetens.

De flesta av de ljudgränssnitt varumärken som vi ser på marknaden idag (även de dyra) brukar klippa hörn med obalanserade analoga ingångar och utgångar. Sådan obalans leder sedan till ett kraftigt nedsatt prestation som faller långt under motsvarande balanserad krets. Men MicroBook har väl balanserade in-och utgångar som garanterar endast det bästa möjliga skydd mot RF-störningar, AC hum, och andra ljud-skapar miljöfaktorer.

Gitarren ingång MicroBook ger rätt impedans laster för gitarrer, så du kan spela igenom gitarr-bearbetning plug-ins i en värd programvara utan bekymmer veta att du kommer att få något annat än naturlig känsla och respons. Dess “mini” åtta-tums analog ingång kan även anslutas till en iPod eller någon annan stereo linje-nivå signaler. Detta gör ljudingång blandning med andra ingångar och dirigeras till en utgång enhet.

Med födelsen av MOTU MicroBook USB Audio Interface, kan du nu kvalitet I / O-inspelning, personliga ljud spårning, laptop-baserade DJ, bland många andra tillämpningar, on-the-go.

Köp MOTU MicroBook USB Audio Interface från Gigasonic.com, din betrodda musikaffär och få Tidsbegränsat erbjudande om finansiering och inga layaways räntor.