översyn av Counting Crows cd återhämta satelliterna

Återvinna Satelliter är den senaste utgåvan från Counting Crows, och jag kan bara tänka på ett ord för att beskriva denna CD … AWESOME!

Tyvärr är det inte varje dag att jag får en cd för granskning som jag kan bara pop i och bekvämt lyssna på från början till slut. Det är oftast en låt eller två som jag bara inte kan tvinga mig till att gå igenom. Inte alls fallet med Återställa satelliterna. Varje spår är roligt och var ganska lätt för mig att lyssna på från början till slut.

Dessa dagar är det en mycket sällsynt cd där varenda låt är bra eller bättre än den var innan det. Denna CD är definitivt ett av de sällsynta CD-skivor.

Övergripande återvinna Satelliter är utestående från början till slut. En av de cd som efter några lyssningar låtarna bara etsas in i ditt minne. Ett måste för rock fan. Verkligen spektakulärt från början till slut.

Medan hela albumet är verkligen mycket bra de verkligen standout låtar är spår 2 – Angels Of The Silences, spår 9 – En annan Horsedreamer blues, och spår 14 – Walkaways.

Min bonus plocka, och den som fick ont ??[… som i “fastnar på en gång”] är spår 1 – Katapult. Det är en stor väg!

återvinna satelliter utgåvan:

Counting Crows ursprungligen släpptes återvinna Satelliter den 15 oktober 1996 om Geffen Records.

cd spår listan följer:

Ett. katapult 2. änglar av tystnader 3. dagsljus bleknar 4. Jag sover 5. goodnight elisabeth 6. barn i blom 7. har du sett mig på sistone? 8. Millers änglar 9. annan horsedreamer s blues 10. återvinna satelliterna 11. apa 12. kvicksilver 13. långa december en 14. walkaways

Counting Crows: David Bryson (gitarr, dobro, tamburin, sång), Dan Vickrey (gitarr, sång), Adam Duritz (piano, Wurlitzer piano, tamburin, sång), Charles Gillingham (Hammond B-3 orgel, piano, Mellotron, Wurlitzer piano, dragspel, munspel, sång), Matt Malley (el & akustisk kontrabas, sång), Ben Mize (trummor, tamburin, glödlampor, Zippo-tändare, sång). Ytterligare personal: David Immergluck (pedal steel guitar, oktav mandolin), Marvin Etzioni (mandolin), Mark Phythian (programmering).