britans got talent

Konkurrensen uppmuntrar en person att sträva mot storhet med avsikt att uppnå dominans. En person konkurrerar med andra i olika områden där han / hon är bra, till exempel utbildning, idrott, musik, dans etc. Personen visar sin yttersta kapacitet på det specifika området i förhållande till sin konkurrent / s. Resultatet kommer ut med en order av föreställningar med ledare som står först i den vinnande listan. Den högsta poäng deltagaren förklaras som vinnare eller Idol. Idol blir en ikon som folk känner igen och senare acceptera som sin förebild.

tävlingar

Tävlingen och händelserna sker lokalt, regionalt eller internationellt. Fröken länet, fröken Continent, Miss World och Miss Universum, Mister Universe etc. är exempel på populära tävlingar som sker varje år. Det är en mycket spännande talangtävling som har populariserats i Amerika kallas American Idol. Det är en tävling plattform som söker upp begåvade människor från hela Amerika. Det är oerhört underhållande, talangjakt och tv-branschen samlar många människor med fantastiska resultat.

American Idol ett koncept

American Idol är en årlig amerikansk tv sångtävlingen som inleddes den 11 juni 2002. Konceptet togs från Storbritannien verklighet programmet Pop Idol. American Idol är en del av Idol franchise. Syftet med programmet är att söka och upptäcka den bästa unga sångare i landet. De duktiga sångare granskas genom en serie undersökningar och göra det till de sista omgångarna av tävlingen via godkännande av en panel av domare. De rikstäckande auditions är också en del av dom som dom. De senare stadierna av denna tävling är helt bestäms av allmänhetens röstning.

Den American Idol tävlingen show har tre stora domare som ofta kritik de tävlande prestationer i syfte att underlätta omröstningen. Randy Jackson den skivproducent och basist,? Paula Abdul en fd popstjärna,?? Och Simon Cowell en brittisk producent och manager är de tre domare i American Idol. Ryan Seacrest är den nuvarande värd för tävlingen showen.

popularitet

American Idol har varit telecast på Fox Network i USA, på Fox Network och CTV i Kanada och ITV 2 i Storbritannien. Den Idol-serien skapades först av Simon Fuller, chef för Spice Girls och S Club 7 och utvecklats av Simon Jones av Thames Television. Direktörerna för showen är Bruce Gowers (chef för Drottningens original “Bohemian Rhapsody” video), Nigel Lythgoe (en domare på Så du tror du kan dansa), Simon Fuller (skapare) och Ken Warwick (Gladiators och Grudge Match). Bortsett från amerikanska städer, har American Idol sänts till över 100 länder utanför USA.

aniBoom eyedoll och American Idol

AniBoom Eyedoll är en parodi tävling baserad på “American Idol” TV-show. Denna tävling är en händelse program under AniBoom Animation innehållet projektet. Målet är att ta emot bidragen utifrån kort animerad parodi / satirer av “American Idol” tävlande. Karaktären sjunger en låt som är antingen animatör egen ursprungliga låten parodi eller en av 26 nedladdningsbara song parodier produceras av AniBoom för den här tävlingen.