exakt hur man ska kunna utnyttja sin egen ipod med din bil musiksystem

Som en musikälskare är det bara ekologiskt för dig att vilja att du bara kunde lyssna på den oavsett var du kan vara eller vad du gör. Fordonet är särskilt där detta vill kommer ut starkast. Det är otänkbart att få in till fordonet och begrunda en enhet i tystnad.

Tja, har du nu möjlighet att iPod din bil. Detta indikerar att du inte behöver investera enorma summor pengar för att få din bil fast för ljud och du behöver inte förlita sig på någon annans val av musik för dig. Din favoritmusik är med dig vart du än går.

Om du för närvarande har ett ljudsystem i bilen då saker är ännu bättre eftersom du har möjlighet att haka i iPod mot ljudprogram och göra sig av med hörlurarna. I vissa stater är det olagligt att sätta på hörlurarna när du kör så att använda sig av iPod med en ljud-metoden förvandlas till ett bra sätt att njuta av musik med ut kör faran att skaffa en biljett.

Nyare bilar är nu kommer ut med all nödvändig utrustning för att hjälpa du kopplar in din iPod. BMW, Nissan, Mercedes-Benz, och Volvo är bara några av de namn som du kommer att erkänna vem nu skapar bilar med iPod-integrering val. När du inte har en av dessa nya bilar så allt du bör skaffa är en iPod-adapter.

Den iPod adaptrar från företag som Monster eller perifer kan installeras bakom instrumentbrädan. Det kan finnas två stift 1 som ska anslutas till baksidan igen av en bil stereo plus den andra kommer att ansluta till iPod håller utrymmet nära ingången sätet. Den iPod-adapter är en smart liten maskin som låtsas vara en CD-växlare. Du bil stereo kommer inte alls vet skillnaden. Du kan använda stereospår för att välja de låtar du vill höra.

Om du inte är den mekaniska slag kan det väl vara en bra idé att få en skicklig mekaniker att göra installationen åt dig personligen. Det kommer att göra en mindre oreda och presterar mycket bättre. Om din bil är egentligen lite för gammal då den fabriksmonterade bilstereo från vägen tillbaka igen så kanske inte passar med iPod-adaptern. Om detta råkar vara fallet då tyvärr det enda alternativet för dig är att först installera en nyare bilstereo.

Sound toppkvalitet är en extra känslig sak. Även om vissa personer är nöjda så länge nåt spelar andra människor vill ha perfekt ljud av högsta kvalitet. Om du är den andra typen sedan inte gå in för iPod Kassettadapter helt enkelt eftersom ljudkvaliteten är inte bra och de inte ladda iPod. En FM-modulator fungerar bättre än en kassett-adapter och även laddar din iPod. Å andra sidan, är ingen av dessa val som utmärkt eftersom iPod-adaptern.

För att verifiera anpassningsförmåga bilstereon du borde gå igenom online-katalog på din bil för att testa om de senaste uppdateringarna fungerar iPod-kompatibilitet.