MP3 ljudformat, AI praktiskt men ändå kraftfull

Mp3-spelare är den senaste och mest populära musikformat som oundvikligen har hjälpt konsumenterna att lyssna på låtar som de själva väljer. De tidigare ljudformat som de band, kassettband, cd, AOS visste, AOT ger mycket bekvämlighet för konsumenterna jämfört med mp3-ljud-format. Därför, med hjälp av mp3-spelare, kan du enkelt skapa personliga eller anpassad musik låtar och ta den vart du än går.

Hur mp3-filer fungerar?
Mp3-filer rörelsen är mycket häpnadsväckande jämfört med musikkassetter, CD, AOS och andra ljudformat. En CD lagrar musik i form av digital information. När en CD-skiva skapas, är musiken samplas omkring 44.100 gånger per sekund. Separata prov används både för vänster och höger-högtalare i ett musiksystem. Således lagrar en CD enorm mängd data, dvs 44.100 prover / sekund * 16 bitar / prov * 2 kanaler = 1.411.200 bitar per sekund. Om vi ??bryter ner det, motsvarar 1,4 miljoner bitar per sekund 176.000 byte per sekund. En genomsnittlig låt på en CD förbrukar cirka 32 miljoner byte av utrymme och det tar mycket tid när du hämtar den. Vid MP3 ljudformat, är storleken på musikfiler reduceras varvid en 32 MB musikfil komprimeras till 3 Mb. Därför kan det också hämtas snabbt från Internet till din hårddisk. Samtidigt kommer det att ta mycket mindre plats.

Varför Mp3 har revolutionerat webben?
Det har gjort enkelt för människor att enkelt distribuera sina musikfiler på mycket mindre eller ingen kostnad. Det ger enkel och omedelbar tillgång till musikfiler på Internet. Folk har lärt sig en hel del att manipulera ljudet på datorn. Du kan nu enkelt;

Ett. Ladda ner en mp3-låt från internet och spela upp den.

2. Rippa en låt från en CD och spela upp den eller koda den i mp3-format.

Tre. Spela en låt själv, omvandla den till mp3-format och distribuera över Internet till resten av världen.

4. Du kan konvertera MP3-filer till CD-filer och skapa egna ljud-CD, AOS från mp3-filer över internet.

Fem. Lagra ett antal MP3-filer på data-CD, AOS.

6. Ladda mp3 låtar till alla mp3-spelare och ta den vart du än går.

Om du vill ha mer information besök vår hemsida rekommenderade freedownloadmp3song.info