onionz peel tryck ep

onionz

peel tryck ep

Detta kommer att släppas den 31 januari 2011 om Beatport och sedan på allmän utsättning från den 14 februari.

Seamless Black Label börjar 2011 med en smäll med den nya EP från Onionz. Onionz är en erkänd New York legend, som var nedsänkt i en värld av musik bokstavligen från födelsen med sitt latin / jazz ikonen far Victor Venegas spelar ståbas i sällskap av legender Nina Simone, Tito Puente och Celia Cruz i 70. Onionz har över 100 original och remixer på marknaden under de senaste 15 åren och har releaser på etiketter såsom Toolroom, Soma, Ibadan, Cr2, 2020 Vision, NRK och Om Records, remixa hus klassiker som Raze – Break For Love, Sandy B – gör världen att gå rundan och Sydenham & Ferrer – sandslott. Han har också uppnått att få två låtar på två olika Carl Cox sammanställningar, vilket är ingen dålig bedrift, och han har fortsatt att rocka världen med en hektisk turné schema tar honom runt om i världen.

För hans första släpp på Seamless han föra oss hans EP Peel tryck som består av två spår, Join The Future presenterar Beatriz Rodriquez och All The Time som har Jake Childs.

Gå Framtiden har utmärkt trumma programmering och driver synth leds djupa spår. Med en studsande bas, är det något lite påminner om en Metro Area spår, och några vackra stråkar och kuddar i kombination med de drömska sång från Beatriz Rodriquez, är detta en upplyftande studsande djupa spår.

One More Time är en annan drivande djup synth spår, som byggs upp innan släppa in med en annan grooving basgång. Detta spår är att den underjordiska dansgolv, när nätterna av allvarlig housemusik krävs …