på nätet gitarrlektioner – lära sig spela gitarr på ett effektivt

Skapa dina egna leder är naturligtvis en färdighet alla gitarrister strävar efter att göra. Det är en av de senare saker som vanligtvis lärs ut under mina online gitarrlektioner. Om du är nybörjare, är frågan oftast frågade vilken typ av musik du lyssnar på. Varför? Eftersom det ger din lärare en idé om du har lyssnat på låtar som även har solon eller bly linjer i det. Det gör en skillnad eftersom när du var liten på 70-talet, skulle ni ha lyssnat till alla de klassiska gitarrister av dagen, Jimmy Page, Randy Rhodes, Ted Nugent, etc. Även på 80-talet, hade du en mängd stora -time talangfulla bly spelare. En person kommer att få användas för att höra vissa stapelvaror riff, och förstå hur en ledning är tänkt att flyta, även innan du spelar din första solo. Å andra sidan, om du är en yngre elev, är chansen att du inte har lyssnat på en hel del av dessa killar, och chansen att du har lyssnat på mer modern rock och pop som innehåller väldigt lite om någon gitarr. Jag undrar fortfarande varför det är, varför dagens rockmusik är nästan tomt på solon. Yttrandet från massorna är att dagens populära gitarrister vet bara inte hur.

Så vad är det bästa sättet att lära sig?

Tja, måste du ha en grundläggande kunskap om skalor. Formella online gitarr lektioner som presenterar en levande instruktör eller personer gitarrlektioner rekommenderas starkt. Att försöka lära sig denna konst på fluga kan vara mycket frustrerande. Från och med den pentatoniska mindre skala skulle vara det bästa sättet och mest rekommenderade väg att starta. Denna skala används mest frekvent i blues och modern musik. En sak som är bra att göra är att lära sig en handfull signatur slickar, kliché slickar som de kallas. Sedan öva pentatoniska läget genom att spela tillsammans med en melodi, slumpmässigt lägga i din signatur licks från gång till gång. När du går längs, måste du lära dig andra skalor och deras tillämpningar, inklusive familjen av lägena.

Summan av kardemumman är att du vill börja lyssna på låtar som har ledningsstrukturen inbyggt i dem så att du kan förstå de inblandade dynamiken. Återigen kan jag inte betona nog hur mycket formell undervisning, och leva på nätet eller i person gitarr lektioner kommer att hjälpa dig. Att spela gitarr är en livslång glädje, och spela det tillsammans med någon som delar din passion, är ännu roligare. Att lära sig att solo och spela bly linjer kommer att förbättra den erfarenheten, och ställa dig över resten av flocken.