artister föränderliga musikstilar

Det tycks mig att alla är ute efter något annat att lyssna på! Lyssnare från hela världen fördel när konstnärer vidga sina vyer för att skapa andra genrer. Varje konstnär hoppas att sätta sin prägel och äger rum inom industrin tillsammans med alla tiders storheter.

Kanye West

Hip Hop artisten Kanye West kan ha lämnat många fans ganska förvånad med sin senaste release, 808s & Heartbreak, som vid den givna titeln var egentligen mer en Electronica release, icke utan tvekan en av de bästa under 2008. Denna speciella crossover inspelningen markeras av en förändring i stil där West sjöng sin sång, och är mer känsloladdad i lyriska innehåll.

rosa

Sångerskan Pink var en mer R & B än Rock chick när hennes framgångsrika debut Kan inte ta mig hem släpptes 2000. Inspelningen släpptes på LaFace skivor, och backas upp av stora namn tillverkare såsom Babyace och Dallas Austin. Vid tiden hennes andra utgåvan Missförstådd slutfördes, som producerades av Linda Perry av de 4 Non Blondes, stod det klart att sångaren inte längre ville vara musikaliskt fack, och gjorde en övergång till förmån för Pop Rock.

Mariah Carey

Sångerskan Mariah Careys klassiska debut Mariah Carey introducerade diva och hennes R & B / Pop vokala förmåga till världen av pop 1990. Hennes karriär tog dock en sväng när hennes femte studioinspelning Daydream träffa hyllorna 1995. Carey skakade upp saker genom att luta mer till hennes personliga sanna rötter, och övergått till en mer urban / Hip Hop ljud.

chris brown

Entertainer Chris Brown korsade märkbart över från R & B till storheten betesmarker Pop, Electro pop och dans genrer från tiden sitt andra utgåvan Exklusiv släpptes 2007. Låtar som “Kiss, Kiss,” “No Air” duett med och Sparks Jordin, och “Forever”, som användes i en dubbel mint tuggummi kommersiella, var alla populära hits i USA

darius rucker

Singer Darius Rucker är en man med många många talanger inklusive musikaliska genrer. Som soloartist, som tidigare hade varit sångare i den omåttligt populära Rockbandet Hootie och Blowfish, testade Rucker vatten genom debuterar en R & B-titel 2002 kallades tillbaka till Sedan 2002 följt med en annan switch under 2008 släppt Land musikinspelning Lär att leva tjäna sångaren hans första # 1 kartläggning album på sin solokarriär.

Det verkar finnas en lucka i den musikaliska industrin vid denna tid. Det verkar som bara de mest extrema musik överleva denna mycket ombytligt bransch. Jag är säker på att det kan hävdas att musiken blir bättre hela tiden där en sångare låter ungefär som den förra sångaren. Idag musik är att ut göra nästa, spela upp egot, konkurrerar med oss ??och våra livsstilar.