countrymusik Awards 2010 där spänningen eskalerar

Det finns alltid en unik och oväntad effekt i luften på natten av Country Music Awards. Förväntan och spänning eskalerar som publiken hängslen för finalen av Country Music Awards. De tiotusentals händer klappar gör de regerande CMA Vokalister överväldiga så att de ofta glömmer orden till deras öppning låtar.

Höjdpunkten i den stora natten kommer, då tävlande ta på sina drag. Det finns ett ögonblick efter de nominerade är erkända, precis innan kuvertet öppnas. Det är ett ögonblick då allt är trollbundit och när tiden verkar upphängd. Alla håller tummarna. Mitt i allt detta super underhållning, är det vinnande namnet heter. Rungande applåder ringer ut. Vinnarna accepterar åtråvärda statyett med spänning och iver. Ropa över deras jubel, om ifrågasätts “du som är glad att ni kom i år?” Deras reaktion är enhälligt och entusiastiskt jakande.

signeringar är inte alla att erbjuda

Medan många Country Music Awards deltagarna besöka Grand Hall i hopp om att träffa sina favoritartister, signeringar är inte alla smörjningen Blixtnedslag Fan Fair Hall har att erbjuda. I år, med fantastiska sittplatser arrangemang för besökare, är loungen utformad för att ge en interaktiv upplevelse för fans att interagera med en artist en på en. “Det är som en dröm” som publiken fick skaka hand med sina idoler. Det är gästfrihet av artister som gör dem bra.

En mest fantastiska sakerna med CMA Awards är att sak om musik är att du måste vara trovärdig i alla lägen. Under de senaste åren har CMA Awards har gett en plattform för lokala konstnärer att vinna erkännande och exponering i en av landets mest levande musikscener.

det finns inget som att vara där

Som någon som växte upp titta på CMA Awards, kunde man inte tänka på någonting som skulle väcka dem mer än att titta på det live.

Spänningen för 2010 Country Music Awards bygger med dagens tillkännagivande som Kenny Chesney, Lady Antebellum, har Miranda Lambert, Brad Paisley, Reba, Rascal Flatts, Blake Shelton, George Strait, Carrie Underwood, Keith Urban, Alan Jackson har lagts som artister för Country Music största Night. Läs om biljett giveaways, röda mattan lotterier och se stjärnorna gå på röda mattan och de vinnande stunder där vi alla hålla våra andetag i väntan.