din guide till festivalen väsentligheter

Musikfestivaler är ett fantastiskt sätt att njuta av levande musik. Oavsett om du kommer att se en gammal favorit eller upptäcka några nya band, förbereds är mycket viktigt.

När deltar en festival på en plats med allmän antagning sittplatser, ju tidigare du anländer till platsen de bättre platser du kommer att få. Med detta i åtanke, kanske du också vill ta med en bok eller något för att hjälpa dig att fördriva tiden medan du väntar i linje. Anländer tidigt kan förbättra dina chanser att få en bra parkering plats liksom. Många händelser ligger nära kollektivtrafik. Detta kan vara ett bra alternativ för festivalbesökare. Det lindrar frustration lokalisera parkering och är bra för miljön.

Festivaler områden kan bli väldigt trångt. Du kanske vill lämna bakom din vanliga plånbok och välja i stället för en liten mudd eller korthållare som kan bäras runt halsen. Bråttom att det kan vara lätt att tappa små föremål som en mobiltelefon och kreditkort, speciellt när du bär annat bagage. Ryggsäckar kan vara ett bra alternativ, se till att packa värdesaker på insidan så att de inte är lätt att nå med de personer som går bakom dig.

När du går till en musikfestival, måste man vara beredd på alla typer av väder. Regn, shine eller kallt flesta festivaler fortsätter. Under en regnig säsong bör man också vara utrustad med ett paraply, jacka och filt och klä sig varmt. När festivaler hålls utomhus, kan regnet lägga sordin på din tid. Gräsytor kan snabbt förvandlas till lera, så att föra ett extra par skor eller stövlar lera kanske en bra idé. En kontroll av vädret rapporten kommer sannolikt att berätta hur man klär sig lämpligt för dagen.

Om solen är i prognosen du kanske vill ta en parasoll till festivalen. De hjälper till att blockera solen och kan vara tillräckligt stor för att ge skugga för hela gruppen. Verifiera med festivalen regler som de har tillstånd innan packning though. Vid fint väder kan du behöva bara en filt eller stol att sitta på. Men många gånger festivaler kör sent in på kvällen när temperaturen svalnar betydligt. Därför kanske du vill ta med en tröja och en filt som kan användas för värme. Under sommarmånaderna, är solskyddsmedel en nödvändighet. UV-strålar kan vara skadliga även i mulet väder, speciellt om du är i närheten av vatten. Sunburns är inte bara farligt för din hälsa, de kommer också förstöra din tid.

Många musikfestivaler är familjevänligt och uppmuntra barn till att delta. Barn kan bli uttråkad, särskilt under pauserna och innan musiken börjar. Att föra längs favorit leksaker och böcker kommer att hjälpa dem att hålla ockuperade.
Om de tillåts en svalare av livsmedel skulle vara till hjälp, eftersom mat och dryck priser på festivaler kan vara ganska hög. Om utanför mat och dryck är inte tillåtet, kanske du vill ha kontanter tillgängliga för att köpa dem. Många leverantörer accepterar inte betalkort / kreditkort och även bankomater kan vara tillgängliga de ofta tar ut extra avgifter.