Elvis Presley böcker historier om kungen

Det finns ett stort antal Elvis Presley böcker som täcker hela hans livstid. Beroende på vad dina intressen är beror på vilken bok eller böcker är bäst för dig att läsa.

Det finns en bok som är en sammanställning av transkriberade intervjuer med kungen. Denna bok heter “Elvis: a Radiohistoriska 1945-1955,” av Aaron Webster. I den här boken är faktiskt transkriptioner av intervjuer. Det visar den tidiga typen av person som Elvis var innan förändringen i honom som uppstod efter hans upphov till stjärnstatus. Det finns också beskrivningar av hans tidiga framträdanden. För dem som tror att hans musikaliska karriär som anges i 1954, är detta ett måste läsa.

För dem som antingen vill återuppleva effekten Elvis hade på det motsatta könet eller att uppleva det för första gången, kommer boken “The Girls ‘Guide till Elvis,” av Kim Adelman hjälp. I denna bok Elvis trasor, hår och alla kvinnorna i hans liv diskuteras i detalj. Denna bok är skriven av en kvinna som avgudar Elvis och det visar. Läsarna kan återuppleva erfarenheter som går ut på datum och sprees shoppa med kungen.

Det finns även en bok som bara ger fakta i hans materiella rikedom. Detta är “The Elvis Presley Estate Inventory Book. “Denna bok ger en detaljerad redogörelse av de bilar som han köpte och körde. Dessutom ingår den egendom och finansiella tillgångar som han hade förvärvat under sin livstid. Om du någonsin velat veta vilken typ av möbler, målningar utmärkelser eller konstverk han, kommer den här boken att informera dig.

Det finns många fler Elvis Presley böcker som finns på varje aspekt av hans liv. För att läsa dem alla skulle ta många år, men alla av dem är informativa.