första stegen i att lära sig spela gitarr

Det första som du måste ta hand om när du funderar på att börja lära sig spela gitarr är att faktiskt äga en gitarr. När du inte är intresserad av att bli en professionell så du behöver inte investera i något för dyrt. Men en bra gitarr är alltid att föredra framför en billig en. Så du bör se till att du bestämmer vad du vill innan du gör ett köp. Det finns några bra gitarrer butiker där ute och du kan hitta dem med hjälp av Internet.

När du har gjort köpet bör du börja lära. Det första steget bör vara att lära sig de grundläggande öppna ackord. De öppna ackord som du måste lära dig på denna punkt är: C, G, A och D. Du kan antingen välja att köpa böcker som visar dig hur man gör detta eller kan du enkelt ladda ner all information du behöver från Internet . Eftersom alla grundläggande rock och sånger rulle skrivs under GCD progression, kommer du lära dig att spela några låtar på nolltid.

Du kan lära dig att spela gitarr med hjälp av särskild tabulatur för de låtar som du kan hitta via Internet. Den tabulatur är faktiskt väldigt viktiga eftersom de faktiskt visa dig exakt var du behöver för att sätta fingrarna när du spelar, gör ditt lärande processen mycket enklare. Du bör också investera i några skivor och låtar och försöker spela samtidigt. Detta är mycket användbart när du försöker att lära sig att spela på rätt sätt.

Öva, öva, öva! Detta är det enda sättet som du kommer att kunna se till att du verkligen kommer att uppnå den kunskap som du vill. Att lära sig att spela gitarr är en utmaning men säkert inte en som du inte kan övervinna. Det är därför du bör försöka träna så ofta du kan. Försök att spela in dina låtar och se hur de låter. Detta sätt kommer du att kunna upptäcka eventuella misstag du kan göra.

Finger picking är också mycket viktigt om du vill vara säker på att du lär dig att spela gitarr på rätt sätt. Det finns låtar som du kan öva på exempelvis Californication av Red Hot Chili Peppers. Du bör söka på Internet för all information som du kan behöva. Så, ge inte upp och börja lära sig spela gitarr just nu!