Future Sound FX

Hur skulle du vilja att direkt ladda ner royaltyfri, broadcast kvalitet, futuristiska ljudeffekter för musikproduktion, remixa, video och film projekt, skärminspelningar, webbdesign, hemvideor, DVD produktioner, poddsändningar, radio & TV-sändningar, och mer?

Ja till ovanstående kanske du säger och vad en munsbit, men jag blev förvånad över vad jag kunde göra med det nya Future Sound FX. Det är en enkel omedelbar nedladdning som du sparar på din hårddisk.

Du laddar helt enkelt filerna och få tillgång till professionellt producerade ljud som spänner från korta en sekund elektroniska Bleeps, Zaps, Boings, Swooshes, etc, till 1 minut och 30 sekunder lång prover av Space Ship ta av s, Alien Fly By s, …
och många fler ljud du aldrig hört

Det finns mer högfrekventa husvagnsplatser och låg nedre änden mullrar som du någonsin kommer att behöva i framtiden sound FX bunt.

Som dj har jag använt en massa program, när jag såg videon till detta prov maskiner, blandare, kuddar kaos och så vidare, som jag fortfarande använder men jag har konverterats.

Videon, som är tillgänglig visar bara vilken typ av ljudeffekter medföljer paketet och det är bara en liten mängd av dem. Det finns hundratals att använda.

Jag har använt dem direkt från den bärbara datorn i vissa bildskärmar, införliva dessa ljud till mina projekt att få min musik i en ny era och att skapa något unikt, vilket är som ni säkert känner oerhört viktigt när man producerar egen musik.

Ljuden är fantastisk och av så hög kvalitet. Jag säger att jag har spenderat många år i musikbranschen sidan experimentera med mina designade egna prover, pre prover inspelning (som att i digitalt format), och dessa har definitivt tagit lätt återskapa ljud som jag har tänkt ut att använda och finns nu i ett paket alla redo att använda.

Timmar av yttersta kul och experiment i mitt eget område Psy Trance och Hard Trance, som behöver dessa prov bara för att göra framsteg i musiken och det är hela njutningen av att se de ser på publikens ansikten när du placerar ett prov precis i rätt ögonblick. Du fick dem, och det är det samlade erfarenheten jag gillar från detta paket eftersom det har tillåtit mig att koncentrera sig på att producera och utveckla andra områden i mina projekt.

Om du vill förhandsvisa 8 minuters video på proven kolla in länken i om författaren i den här artikeln