historia ringsignaler

Dessa dagar, nästan alla mobiltelefoner har sina egna unika ringsignaler. Varje individ kan använda sina egna anpassade ringsignaler för sina mobiltelefoner. Det finns många ringsignaler som finns tillgängliga för användning av alla individer.

I maj 1996 var den första kommersiella med anpassningsbara ringsignaler släppt. Mobiltelefonen är integrerad med några förprogrammerade melodier. De ringsignaler finns i MIDI-format. Å andra sidan, var den första mobiltelefonen där användaren kan lägga in egna toner i stället förinställda låtar släpptes i september 1996. På grund av detta blev användningen av anpassade ringsignaler populärt att många individer. Det blev mycket populärt i Japan, där den först släpptes ut på marknaden. Företag i Japan publicerade även en mobil ringsignal bok i juli 1998. Detta tillät användare att integrera populära låtar i sin mobiltelefon. Boken sulor över 3,5 miljoner exemplar.

Å andra sidan, var produktionen och distributionen av de första nedladdningsbara ringsignaler i Finland hösten 1998. Användarna kan utnyttja produkten för att tillverka Ringsignaler med en mekanism som gör det möjligt för användare att skicka ringsignaler till andra användare via SMS. Dessutom, i november 1998, hade samma tjänst i Finland startade i Japan.

Eftersom många människor använder mobiltelefoner för kommunikation, sprida servicekoncept snabbt på många områden i Europa och Asien. Dessutom, eftersom tjänsten används flitigt av många människor, blev det en flera miljarder dollar industrin. Efter framgången med den anpassningsbara Ringsignaler, blev truetones populär. Tjänsten var först började i december 2002. De truetones brukar komma i ljudformat som MP3, AAC och WMA. Eftersom de flesta av de toner som används är från populära poplåtar, blev truetones populärt att många individer särskilt tonåringar.

På grund av framgången av ringsignalen marknaden, olika mobila företag använder sitt eget format ringsignal. Andra mobiltelefon stöder flera olika typer av ringsignal format. Å andra sidan finns det mobiltelefoner som enbart kan stödja en eller några format för ringsignaler.

Sammantaget blev den anpassningsbara ringsignaler mycket populärt att många mobilanvändare. Det började i Japan 1996, där tonerna är i MIDI-format. På grund av populariteten av anpassningsbara ringsignaler, är det också distribueras i Finland. Dessutom blev användningen av anpassningsbara ringsignaler populär i nästan alla länder i världen. Ringsignalen marknaden har blivit en av de största industrierna.