hur man spelar klassiskt piano

Är du intresserad av att lära sig spela klassiskt piano? Att spela klassiskt piano är ett bra ställe att börja. När du börjar att lära sig spela klassiskt piano, börjar du att bygga grunden för att spela alla typer av musik. Klassisk musik omfattar många olika ackord, arpeggion och skalor. När du lär dig att spela klassisk musik, lär dig hur man läser noter, börja förstå musik komposition och teori och börjar känna igen musikaliska mönster.

Var ska man börja? När du börjar att lära sig spela klassiskt piano, kommer du vill ha ett piano. Om du inte är redo att investera i en full storlek piano, kan du hyra ett lokalt eller ens använda en elektrisk tangentbord. Det är viktigt att ha ett komplett tangentbord med 88 tangenter när du lära sig spela klassiskt piano. Ofta klassiska kompositörer använder det fullständiga tangentbordet.

Hitta en bra instruktör. Om du inte har en massa pengar att spendera, valde en omfattande online musiklektioner. Dessa är idealiska eftersom trots avsaknaden av instruktör feedback, du har förmågan att se lektionerna när som helst om du har glömt något eller behöver arbeta på en färdighet mer.

När du lär dig spela klassiskt piano, bör du ställa in ett träningsschema som passar ditt schema. Om du inte kan träna för en hel halvtimme varje dag, prova femton minuter på morgonen och femton minuter på kvällen. Om du bestämmer dig för korta steg om praxis, se till att du ägnar all din uppmärksamhet åt att lära sig spela klassiskt piano. Fokus på musiken och korrigera dina egna misstag.
Försumma inte att öva dina skalor och övningar Fingering När lära sig spela klassiskt piano. Dessa kommer att bidra till att stärka fingrarna, ger dig en bättre känsla för timing och förbättra din hastighet. Öva med en metronom, så att dina anteckningar jämnt fördelade.

När du lär dig spela klassiskt piano, se till att du räkna ut varje åtgärd. Du vill att hålla varje not för korrekt tid. Det är väldigt frestande att få slarviga och försummar att räkna under din lektion. Du kommer att bli en bättre pianist när du räknar din musik ut medan du tränar.