komma igång – göra dina egna beats hip hop

Många människor har berättat för mig att de är intresserade av att komma igång att göra sina egna beats hip hop. Många av dessa människor inte har en enorm budget att spendera på olika produkter eller resor till studion. Många av dem ville det fanns ett sätt att prova på att producera digital musik och göra beats hip hop och “få fötterna blöta” i en mening utan att göra en stor investering.

Se, i det förflutna, om du inte går till studion, skulle du behöva köpa desktop programvara musikproduktion. Program som FL Studio, Reason och Cubase bara för att nämna några. Problemet med dessa för nybörjare är A.) De är aldrig under $ 200 som förnekar att hela ingen stor investering sak, och B.) de är verkligen tekniskt tät och mycket svårt för en nybörjare att lära sig.

Det är därför jag skulle föreslå att börja göra dina egna beats hip hop du börja göra det på nätet. Det finns vissa webbplatser där ute som erbjuder tillgång till egen hiphop slå göra programvara som medlem. Gå till en webbplats som Sonic Producent som erbjuder ett stort värde för din dollar: för 29 de kommer att ge dig tillgång till världens bästa hip hop beat maker, som är värt mycket mer än de $ 29 med sig själv med det lätt mp3 export, 16 spår, 8 dj kuddar samt satser piano. Men du får också en fet förinställda beats loopar och prover bibliotek och tusentals gratis videolektioner på varje aspekt av musikproduktion. Om du hatar det de kommer också att återbetala ditt medlemskap.

Dessa typer av webbplatser är en låg risk sätt för nybörjare att komma igång i världen att producera beats hip hop. De gör inlärningskurvan skonsam nog för nybörjare att finslipa sina färdigheter till den grad att kunna sälja beats till artister inom några månader. För att komma igång på din egen hip hop beat gör karriär, kolla in Vispa Makers Online.