lärande trumrytmer

För den som vill bli en kompetent trummis, lära grundläggande trummor är det första du behöver för att lära sig eftersom de är grunden för alla rytmer. Din totala trummande förmåga kommer att förbättras genom att lära beats. Det finns olika musikstilar som har egna beats som du kommer att vilja lära sig och behärska.

Att känna dina grundläggande trummor innebär att du kan spela tillsammans med alla typer av olika musikstilar. Varje musikstil har sin egen rytm, tempo och ljud. Rytmer är ganska allmän och kan ofta användas i mer än en typ av musik.

En jazz kryssen är 4/4 tid, och så är hip hop beats. Du kan spela ett beat hip hop i en jazz stil, men jazz beats kommer alltid att vara jazz beats. En sten slå är också 4/4 takt men det kan inte spelas i 3/3 tiden, eller i en vals rytm. De kan passeras över i syfte att förbättra och förstärka andra musikstilar men.

Här är några exempel på populära drum beats:

– Jazz, hip hop, latin
– Rock, techno, blues
– Afro-kubanskt, reggae, vals
– Rag-tiden, heavy metal, land
– R & b, brazillian, funk

Var och en av dessa musikstilar har sin egen uppsättning av trumma spår som du kan lära dig.

vilka som kommer du att lära dig

Som ni ser, det finns fler beats än du sannolikt kommer att kunna lära sig (åtminstone till en början). Det är en bättre idé att behärska ett fåtal i stället känna dem alla dåligt. Många kända trumslagare i reggae, rock, blues, jazz och även heavy metal alla stick med de få stilar de vet bäst. Det är därför de är så bra på vad de gör, eftersom de håller sig till sina grundläggande beats och ständigt öva på dem.

Så välj din favorit musikstil, och fokusera på att lära dessa beats för att verkligen behärska dem. Försök inte att lära dem alla. Det bästa sättet att lära sig är att spela de låtar du redan älskar. Du behöver inte nödvändigtvis att lära sig alla beats och rytmer i någon typ av musik, bara behärska de låtar du vill spela.