pianoforall recension – tar tekniken till pianolektioner

Har du någonsin velat lära sig spela piano? Oavsett vad din favorit musikstil är, kommer Pianoforall undervisning system ger dig de verktyg du behöver för att kunna sitta ner på någon piano och låter som en expert. Detta otroligt omfattande pianolektion paket använder effektiva undervisningsmetoder som snabbt hjälper dig att bli bekant med tangentbordet, lära sig att hålla händerna rätt, så ge dig några ackordföljder som sunda imponerande i din första lektioner.

Ett. hur fungerar pianoforall?

Den Pianoforall Programmet är lätt att lära sig och tar dig med på en logisk utveckling genom olika pianospel stilar. Du kommer att börja med enkla ackord, som är ryggraden i någon musikstil. Om du är intresserad av att lära sig att följa med dig själv när du sjunger, kommer dessa ackord uppnå detta mål i ditt första uppsättning lektioner. När du har bemästrat ackordföljder, kommer du att börja lära specifika stilar från flera olika genrer, bland annat blues, ragtime, och klassiska.

2. flera stilar.

Tio olika e-böcker tar dig igenom alla de olika pianospel stilar du kan hoppas på. Pianoforall inkluderar en separat bok för varje annan stil, inklusive jazz, blues, rock ‘n roll, och klassiskt. Du får lära dig att öka din inlärning hastighet så att du kan plocka upp nya bitar lättare. Du får också lära dig vad du kan göra för att göra dessa ackordföljder från den första boken låter komplicerat och imponerande när några av de andra lektionerna läggs i.

Tre. ljud och videolektioner.

Pianoforall utnyttjar den senaste tekniken för att ge dig lektioner som du kan titta och lyssna på. Videorna visar dig exakt vad lektionerna är tänkta att se ut så att du kan imitera dem. De ljud lektioner hjälper dig att träna örat liksom fingrarna så att du kommer att vara den bästa pianisten du kan vara. De e-böcker inkluderar länkar till ljudfiler som kommer att spela din lektion så att du vet exakt vad det ska låta. Videofiler är också kopplade i varje e-bok för bekvämlighet.