Omdöme Apple MP3-spelare

MP3-spelare från Apple. Apple ger förvånade oss på det bärbara MP4-spelare produktioner. Årlig de kommer ut på nya exempel som förbättrar med mångsidighet, produktivitet och enkel tillämpas. Den sista mediaspelare insamling av Apple är inget undantag. Den nya kabeln för iPod produktioner helt enkelt gå förvåna dig. De inte bara ser bra ut, bara de ger också förbättrats med utförandet förutom som enkelheten.

Om du är orolig i en Apple mediaspelare, vill bara inte att knäcka banken, än iPod shuffle är den produkt du ska se. Inte bara är dessa en stor MP3-spelare som de på en budget, är just också ett utmärkt svar för dem som beräknar en hel del. Bara lite större än en vägning och kvartal. 55 ounce, dess littlest Apple då det gör en fantabulous lösning som de som vill glädja musik när de accepterar en joggingtur, ett pass, eller en beräkna på gymmet. Dessutom, eftersom det priser endast $ 79, blir det en stor upplösning för dem som inte vill vara passerar en hel del inkomster på en MP3-spelare.

Om du föredrar att njuta av en bild Apple MP3-spelare, bara inte ge pengar som iPod classic. En komplett lösning som sparsamma insidan, blir dessa mediaspelare förbättrats på tidigare modeller genom att lämna mer lagringskapacitet, lätt att använda gränssnittet, täckt batteritid, och i dag har video.

Törhända du har så mer video och musikval som du frågar en MP3 som många butik. Än iPod classic är din biljett. Dessa Apple tar en funderare punch på sin 160 GB och 80GB lagringskapacitet. Vad dessa tycker om dig är att du inte längre behöver bry sig om att välja och plocka musikvideo sand, bort för att skapa utrymme för färska grejer. Du kan ta det hela.

Om du behöver möjligheten att ge en misshandlade de MP3-spelare, än iPod touch är det ultimata svaret. Med kontakten av en tumme, ger dig nu mångsidigheten att glädja din musik, titta på en TV-show eller film, surfa på webben, eller ladda ner låtar från iTunes. Du vinst genom att bara ge en enhet till problem om, vilket är en stor påfrestning reduktionsmedel.