de tre mest populära sångtävlingen visar

Varje artist i hans eller hennes inledande skedena av sång längtar efter den chansen att bli upptäckta. Tidigare var det lite svårt men nu dagar uppkomsten av visar sångtävlingen har gett sångarna en chans att visa sin talang. Dessa signering konkurrens visar är mycket mer populär än någon annan tv-program.

Här är de tre mest populära signering konkurrens visar.

Ett. American Idol:

American Idol är inte bara en av de mest populära visar signerings tävling men är också ett av de mest populära koncepten dokusåpa runt om i världen. Konceptet har varit lagligen anpassats av många länder för att göra sina egna shower sångtävlingen.

Den enormt populära sångtävlingen startade nästan 7 år tillbaka i år 2002. Det var första premiär på den populära Fox-nätverket. Den visar nu i sin 6: e säsong är en stor nog bevis, att dess verklighet baserade sångtävlingen har fortfarande vad som krävs för att vinna publikens hjärtan.

Showen framgångar beror delvis på dess tre populära domare som sitter på sin juryn. Domarna är de välkända Simon Cowell, Paula Abdul och Randy Jackson. Showen har Ryan Seacrest värd det. Det gör också tittarna att ha lite deltagande som den ber dem att rösta för de tävlande.

2) gör bandet

En annan populär sångtävlingen är showen “Making the Band”. Den fokuserar inte på att hitta en begåvad individ men riktas mot att bilda ett gäng begåvade individer.

Showen hade premiär som i år 1999, nästan 10 år tillbaka. Det började på den populära ABC-nätet, men då det flyttades till MTV. Showen körs för närvarande i sin 4: e säsong. Den sjungande konkurrensen blir riktigt hårt med varje passerande säsong. Dess fokus är att hitta några duktiga sångare och kombinera dem i en grupp för att bilda ett framgångsrikt band. Showen väljer sedan en grupp och har det medan den går på turnéer, uppträder live och ger intervjuer.

Bandet O-Town bildades den första säsongen, med totalt 4 pojkar. Den andra säsongen slutade med bildandet av Da Band, en hip hop-grupp. Det var i den tredje säsongen som en alla kvinnliga band, dök Dainty Kane ut ur tävlingen. Nu seriens fjärde säsong åter fokuserat på att hitta en alla manliga grupp.

3) fett – du är den som jag vill!

Grease – Du är den som jag vill ha är en populär sång tävling på NBC-nätverket. Den har en hel del artister ur vilken två kommer att väljas för att utföra som ledningarna i Broadway produktion av träffen musikalen Grease. Musikalen sätts till premier i år på Broadway

Liksom American Idol showen har tre populära domare, David Ian, Jim Jacobs och Kathleen Marshall. Dess värden är Billy Bush och Denise Van Outen. I detta format även tittarna måste rösta i deras val varje vecka.