ett par händer att följa rösten

Vissa säger piano kan vara den mest rörande instrumentet, när den spelas på rätt sätt. Många varma vuxen, inser behovet av pianospel att följa med sina röster. Det är definitivt tuffare att sätta både din röst och instrument leka ute samtidigt, men de som gör bör definitivt noterat.

De flesta sångare / låtskrivare har gjort musiken en livslång resa. Vanligtvis börjar en sann konstnär sin musikaliska utbildning vid en mycket ung ålder. När de slutligen landa på scenen ett par decennier senare, alla dessa tråkiga timmar av piano och lärdomar röst betala definitivt off. Det är oerhört glädjande att vara i publiken bevittna en riktig artist sjunga och spela samtidigt.

Vissa artister är extremt seg när det gäller att dunka ut tangenterna på pianot. Detta gäller särskilt för de samtida konstnärer idag nya och anmärkningsvärda Shaun Barrowes (aka: “Hammer Hands”). Shaun har varit kända för att ha lila fingrar dagen efter en av hans packade varma och action konserter. Alltid leverera, är denna extremt begåvade piano man rent otroligt att titta på. Tillsammans med sin jazziga melodiska röst, besviken hans musik sällan.

För dem som överväger en karriär inom musik, lönar det sig att ta sig tid att lära sig piano. Vissa individer sluta med en talang för det och kan plocka upp den ganska lätt. Det är en tillfredsställande känsla att kunna sitta ner på bänken och sjunga med till din egen spelande. Utbildas på piano kommer också väl till pass när du funderar på att skriva egna låtar. Att känna de olika tangenterna definitivt ger dig ett försprång i skrivandet arenan.

För dem som vill bli underhållen, inte leta längre än en sångerska som behärskar elfenben. Dessa dubbelt begåvade konstnärer kan verkligen sätta på en fantastisk konsert och visa en bra tid.