folkmusik gitarr låtar och hur de hjälper dig att lära dig gitarr

Ibland försöker lära sig gitarr är jämfört med att lära sig ett nytt språk, men det är verkligen inte sant. Du kan inte börja lära sig ett språk med de kortaste ord eller de roligaste fraser men ett enkelt sätt att lära sig gitarr låtar är genom att starta med de du mest gillar och låtarna med de enklaste ackorden.

Så vad är det bästa sättet att få en samling av gitarr låtar att lära sig? Det finns massor av böcker tillgängliga för dig att köpa på nätet eller hos din lokala musikaffär som innehåller antologier av gitarr låtar som hör till ett brett spektrum av musikaliska genrer. Tricket är att använda din egen smak som en vägledning – men inte att göra det slutliga valet.

En antologi av folkvisor innehåller siffror som Nine Hundred Miles, var har alla blommor väck? Får orolig människa Blues, små lådor, Foggy Foggy Dew och Clementine är för gammaldags för din musiksmak, men de muskler som svarar för att ändra ackord eller hur t kommer att veta om det.

Samlingar av folkvisor sammanställs av gitarr instruktörer som följer en plan för lärande grupper av ackord över tiden med flera låtar. Detta möjliggör en gitarr student att vänja sig ackord förändringar som involverar ett bestämt antal ackord innan du flyttar till en annan grupp. Till exempel sången Detta land är ditt land inte kan vara en av dina favoriter, men det är ett bra sätt att lära sig ackorden G, C och D.

Om du startar din samling av gitarr låtar med låtar som du personligen är förtjust i dig kan göra dina framsteg som gitarrist svårare än det behöver vara. Med en samling enkla folkvisor gitarr som har valts med det gradvisa införandet av gitarren till en elev i åtanke, har du undervisningsmaterial som kommer att få dig att spela de låtar du gillar i en kort tid.

Använda enkla gitarr låtar på detta sätt kan minska njutningen av att lära sig spela gitarr lite men det kommer inte att lägga onödiga hinder i vägen. Så du får ändå ha roligt medan du lär dig gitarr utan att riskera att bli besviken på dig själv som potentiell gitarrist.

Om du kan välja en samling enkla gitarr låtar, kommer ditt lärande vara mycket roligare om du kan då hitta på YouTube några gratis videoklipp av gitarrister som utför några av de låtar som du har valt. Misslyckas att du kan leta efter ljud av låtarna att köpa eller låna. Vad du än gör är inte förringa de samlingar av enkla gitarr låtar som du ser på nätet eller i butikerna. De får inte ha bestående intresse för dig, men de kommer att hjälpa dig att lära sig gitarr.