fördelarna med bärbara musikproduktion – slå thang

Nästan borta är de dagar av banden blir uppradade i studion för inspelning och alla spelar samma låt samtidigt, hoppas att ingen förstör. I själva verket, tack vare Internet, kan artisterna samarbetar med beat beslutsfattare på en musikproduktion utan att någonsin vara i samma geografiska plats – “. Airplane” se Haley Williams och BIR Men en sak som inte har förändrats på behovet av portabilitet av hårdvara som krävs för musikproduktion.

De verktyg som producenter och beslutsfattare slå använder för att göra sina musikproduktioner är dyra, så det är svårare att generera en vinst som ett beat maker. En ändlös lista av utrustning och / eller musik redigeringsprogram är inblandad, och de flesta program är inte lätt att lära sig. För att inte nämna, dessa saker är oftast stilla, även om det bara är inrymt i en bärbar dator. Ange duktig beat maker Dallas Austins nya, intuitiva beat maker och musikproduktion verktygssats, Beat Thang.

Vispa Thang omdefinierar termen bärbarhet. Till skillnad från program som är utformade för beat beslutsfattare som måste installeras på en dator, Beat Thang liv i sin egen hårdvara, och en ganska smart hårdvara på det.

Disc-liknande med designen, Beat Thang kommer att passa i väskan och även på ditt knä, bör du vara ute och om när kreativitet strejker. Vill du visa upp din nya skapelse till ett projekt bidragsgivare, chef, eller konstnär? Du kan ta med beat maker med dig till din nästa sammanträde i stället för din ovärderliga hårddisk eller behöva oroa sig för e-post inte är säker / inte skicka massiva digital fil. Vispa Thang batteri är inget att vara orolig heller, eftersom det är en fyra-timmars lithium ion laddningsbart.

Några andra roliga grejer som gör denna bärbara beat maker gadget värt priset punkten inkluderar dess inspelning förmåga. Ovanpå crafting din musikproduktion med tusentals ljud som redan är installerade på Beat Thang, kan du använda den för att prova dina egna ljud också. Och eftersom det är bärbar, kan du ta med den till önskad samplade ljud i stället för att föra provet till dig. Tänk på alla de låter nu tillgängliga för dina prover!

Dessutom är denna kompakta musikproduktion hus så intuitivt att dess skapare, Grammy Award vinnande producenter och Beat Kangz elektronik, garanterar att du kommer att bli en äkta beat maker inom den första dagen av att plocka upp takten Thang eller pengarna tillbaka.

Vispa Thang också kommer lastat med tekniskt stöd och handledning video från yrkesverksamma inom musikproduktion industrin och gratis uppgradering av programvara för livet. Som visats i flera promo video, är maskinen så vig att du kan använda beat maker när hon gick.

Med detta sagt, kommer det att bli intressant att se om konkurrensen kan fånga upp till Beat Thang framåt.