hängrännor är mycket viktig faktor för någon struktur

Gutter hjälper till att flöda vatten smidigt från taket. Gutter rengöring kan göras av individen själv och av professionella. Men försiktighet bör iakttas vid rengöring av rännan och skyddsåtgärder som glasögon bör användas av rengöringsmedel för att skydda ögonen från flygande skräp.

För rengöring av rännan en trädgårdsslang kan användas för att tvätta ur. Genom detta sätt de kan blåsa ut. Korrekt renhet kommer att bero på den mängd av skräp i rännan. Gutter ska vara ren på en regelbunden basis för att förhindra framtida kostsamma reparationer. Gutter är mycket användbart för att förhindra vattnet från att rinna in i källaren. Den spelar en viktig roll för att säkerställa bevis källaren vatten.

Det framgår att regnvatten rullar av taket i rännorna och sedan kanaliseras till stupröret. Således hindrar regnvatten bort från hemmet. Hängrännor blockeras av löv, pinnar och annat skräp. Som ett resultat regnvatten inte kan flyta smidigt genom rännorna och sedan svämmar över rännan och därför pooler på strukturen. Så rännan bör rengöras årligen för vissa orsaker som håller källaren torr och för att säkerställa att avloppssystemet fungerar. Men försiktighet bör vidtas för att kontrollera sprickor i rännorna, så att det kan reparera så snart som möjligt.

Husägare måste veta hur man ska installera eller underhålla rännorna. För detta måste han känna lutningen vinkeln på taket rymden. Lutningen på rännor kan vara 1/4 “- 3/8” för varje 10 meter. Efter markera dem en referens linje dras. En mätning av tejp används för att markera den önskade längden av rännan. Det bör markera runt utsidan av rännan.

Längden av rännan är avskuren rätt längd. Då är det dags att fästa rännan i taket rymden. Hängande konsolen kan användas för detta ändamål. Det rekommenderas att sätta fast fästena utrymme ut dem 24 “över hela längden av rännan och den ska placeras 6” från ändarna. Det sista steget i installationen av rännan är stupröret. Rännan kommer att bifogas med stupröret. Efter att ha tagit locket eller hylsan en kontur ritas runt rännan. Ett hål skärs längs den kontur genom att använda en borr för att skära ut öppningen av hålet. Sedan en silikonslang tas och den är förseglad alla kanterna på öppningen. Det kommer att förhindra vattenläckage. Sedan bitarna är förbundna med varandra