Jordan McCoy redo att rocka

Enter (snart-till-vara 15 år gammal) Jordan McCoy – ett vokalt begåvad, charasmatic, otroligt söt All-American tjej med en unik stil om henne. Jag tror att den här tjejen har varje ingrediens till rock saker upp och ner och ut och in retrostil – som om det inte har gjorts i tid.

Jordanien fångade min uppmärksamhet 3 år sedan, i början av juni, på American Idol spin-off show American Juniors. Inom den första minuten av att se henne i en personlig intervju (på en av de första episoderna), visste jag Jordan hade något speciellt. När jag såg henne utföra sin första tävling låt med titeln “Stupid Cupid”, visste jag att detta var ett namn som verkligen inte snart skulle forgetten. Överlägset, en fantastisk sångare och erfaren artist. Med lysande enhetlighet i hela sommaren, var att vissa x Factor mer än uppenbart som varje vecka gick, och kommer med största sannolikhet att vara den samma idag faktor för att försegla hennes öde som “The Real McCoy”.

Inte till min suprise en bit, var Jordanien undertecknat av Diddy (Bad Boy Records) i början av våren 2005 och hennes debut-CD bör vara ute i september eller oktober (2006). Och att döma av vissa tidiga först lyssna webbplats endast releaser (via myspace.com / jordanmccoy), kommer Jordan snart ett känt namn …

“Just Watch Me” är en mycket inspirerande sång (texter och arrangemang) visar upp Jordaniens unika och fantastiska klingande sång och återspeglar en sann stil originalitet. Inte ett dåligt sätt att börja en nationell karriär!

“Next X Boyfriend”, en av Jordaniens senaste på plats lyssnar, är ett mästerverk combo av edgy rock och pop – som är hennes teaser snutt av “good guys”. Jordaniens sång är trimmade för att pumpa upp dig med tillfredsställelse. Jag bara inte kan få nog.

Efter att ha lyssnat på dessa prover, kom jag av känslan som om 80s pop och nutid “allt-går rock ‘läggs i en mixer och avlossade. Resultatet är ganska uppfriskande.

Jag tror att två saker. 1) Diddy (Sean Combs) plockade en vinnare. 2) Jordanien valdes av en vinnare. Diddy är en mycket begåvad kille som är en producent, författare, skådespelare, sångare, kläder designer, och mycket mer. Han är definitivt en förebild för unga Amerika och vet hur man får saker att hända – och med stil. Jag tror Diddy gör Jordan rättvisa 100% och samtidigt rättvisa kommer att föras tillbaka till berget i den amerikanska kulturen där det fortfarande sorts saknas för det mesta. – Förbättrad, men ja, fortfarande saknas en bit …