multi-track recorder

extern multi-track recorder

Du kanske hatar att trycka på en dator och det är oförsonliga kallt ljud, så det är fläkt blåser, hur de bakgrundsbelysta pixlar på skärmen gör ont dina ögon, hur du hela tiden måste använda det onda mus eller huvudvärk orsakar styrplatta. Mest av allt, du bara inte vill jobba på den jävla datorn, i princip du vill gå mer av en analog sätt med en extern multi-track recorder aka Audio Workstation. Dessa kommer inte bara att kunna spela in dina mikrofoner genom dess ingångar och låta dig höra utgångarna genom dina monitorer, de kan också ha möjlighet att exportera din färdiga filen direkt till CD (eller digital media-kort, men du måste läsa den utanför en “dator”) i princip bli av behovet av en dator helt och hållet. I dagens teknik, jämför ombord mixning och mastering som du kommer att kunna använda inne denna best till datorer varje dag. Du kommer att kunna använda din externa rack utrustning direkt till det och ge dig själv mindre huvudvärk och kanske mer tillfredsställelse. Många människor idag bara tänker datorer har alldeles för mycket att gå för dem, plus VSTS och andra plug-ins som de gillar är långt bortom räckhåll för de flesta av de multi-track recorder talet. En annan con är att de inte kan uppgraderas (väl, med deras minne ja.) Så ett par år bakom galler eller i en koma och du kan vara långt efter i tider undrar varför alla använder DVD eller något annat format för ljud och inte de föråldrade saker som du använder för att älska kallade CDs (minns vinyl och kassett band).

Rekommenderad extern multi-track INSPELNING (Sorterade efter pris, lägsta till högsta)

Tascam DR-1 bärbar digital inspelare
Pris: $ 399,99

TASCAM DP-02cf porta
Pris: $ 399,99

Boss BR-600 digital inspelare
Pris: $ 399,99

FOSTEX mr16hd/cd digital inspelare med CD-brännare
pris: 499 $

korg D3200 32-spårs digital inspelningsstudio
pris: $ 1299,99

Yamaha AW-2400 24-track audio arbetsstation
pris: $ 1599,99