översyn av Everclear cd gnistra och fade

Den extremt begåvad grupp Everclear har släppt sin senaste cd på Capitol / EMI Records skivbolag, med titeln Sparkle And Fade.

Uppfriskande, detta var en av de cd jag kunde bara pop i och bekvämt lyssna på från början till slut. Varje spår är roligt och var ganska lätt för mig att lyssna på från början till slut.

Sparkle And Fade har ett angenämt varierad, blandning av 14 spår som är mycket välskrivet och briljant utförda låtar som dessa tydligt utmärkta musiker. Med många av de låtar som visar mycket av den sortens känslor som gör en riktigt bra lyssna. Tydligt ritning från vad jag kan bara tänka mig är deras egna personliga erfarenheter. Vid olika punkter trycka på de mest verkliga känslor av kärlek, misslyckades Heartbreak, smärta, relationer och ouppnåelig romantik. De är alla här.

Jag är av den uppfattningen att gnistra och Fade är förvisso en del av denna grupp bästa arbetet inom ett par år. En helt njutbar cd och en enastående utgåva. Vad jag kallar måste ha musik. Jag ger den två tummar upp, eftersom det är en samling som även de casual rock fan kan uppskatta och njuta.

Medan hela denna cd är utestående den verkligt standout låtar är spår 3 – Du gör mig föll som en hora, spår 12 – ljusgrönt Stars, och spår 14 – Min sexuella liv.

Min bonus plocka, och den som fick ont ??[… som i “fastnar på en gång”] är spår 1 – Electra Made Me Blind. Bra grejer!

gnistra och fade versionsinformation:

Everclear ursprungligen släpptes Sparkle And Fade den 23 maj 1995 om Capitol / EMI Records etikett.

cd spår listan följer:

Ett. electra gjorde mig blinda 2. heroin tjej 3. du gör mig känns som en hora 4. santa monica 5. summerland 6. jordgubb 7. heartspark dollarsign 8. twistinside, den 9. hennes nya hud 10. nehalem 11. drottning av luft 12. ljusgröna stjärnor 13. kemisk leende 14. mitt sexliv

Everclear: Art Alexakis (sång, gitarr), Craig Montoya (sång, bas), Greg Eklund (sång, trummor). Inspelad på Smart Studios, Madison, Wisconsin i september 1994. All musik skriven av Everclear. Alla texter skrivna av Art Alexakis.