patch bay i en musikstudio

Håll dig organiserad med en patch bay. En dag så kommer du att upptäcka att alla dina kablar och sladdar är alla manglade och du vet inte vilken som är vilken eller vad de gör och du ständigt snubblar över dem. Du har äntligen bestämt du fått nog. Du tar några vassa saxar ut att äntligen klippa dina nyfunna fiender och stoppa vansinnet. Plötsligt du ihåg din väns studio och hur han hade sina trådar organiserade i en typ av box sak.

Denna box sak kallas en patch bay och det är hur professionella studios hantera sina kablar. Den kan komma med antingen XLR eller TRS (stereo 1/4 “) uttag. Du sätter en patch bay oftast på en rackmonterad. De har oftast två rader, med 24 uttag på varje rad och samma antal på motsatt sida. Du Lägg din utrustning och instrument kabel in-och utgångar i ryggen, dra dem till fronten där du kommer att använda kortare kabel för att skicka signal till någon annan plats. slutändan kommer patch bay ge din hemmastudio mer av en professionell touch. Den con är att även om patch bay själv är relativt billigt, köpa en ny kabel för varje kabel du ansluter till det kan vara mycket kostsamt.

REKOMMENDERADE Patchbays (sorterade efter pris, lägsta till högsta)

behringer px 3000 ULTRAPATCH pro patchbay
pris: $ 49.99

dbx pb-48 48-punkt 1/4 “patchbay
pris: $ 99.99

neutrik 48-punkts trs patchbay
pris: $ 99.99