ren Pitch metod hur man väljer rätt kurs gehör

Det finns så många örat utbildningar som finns för tillfället, hur kan du säga vilken som egentligen arbete? Läs vidare för att ta reda på vad man ska se upp för i ett öra utbildning och varför jag rekommenderar den rena Pitch metoden …

Jag har spelat gitarr nu i nästan 15 år. Trots att jag är en mycket skicklig spelare, kändes det alltid som om något saknades. Jag kan läsa och skriva musik och har en ganska god förståelse för musikteori, men det är en färdighet jag hade aldrig kunnat bemästra … absolut gehör.

Om du läser detta, är du förmodligen i en mycket liknande situation för mig. Du kan spela ett instrument ganska bra, men du känner öronen ofta sviker. Precis som ni, jag bestämde mig till slut nog var tillräckligt och jag fick mig några absolut gehör undervisning … är här är vad jag hittade …

De flesta kurser …
Tyvärr, kluven jag först ut ganska mycket pengar på ett par kurser som slutade helt värdelös. Den första kursen kom på en massa CD-skivor (mycket dyra) utan medföljande litteratur. Jag hittade förstås svårt att följa och övningarna var mycket repetitiva och tråkiga – jag gav upp inom en vecka.
Ett par månader gått och jag beslutade att ge det en chans till. Jag gjorde lite forskning här gången och hittade en mycket billigare kurs som kom som en nedladdning. Inom en vecka var jag gör ganska bra framsteg, var återigen lektionen mycket repetitiva och tråkiga, men jag bestämde mig för att hålla fast vid det den här gången. Då, ur det blå kurserna började bli extremt teknisk och jag tyckte att det är omöjligt att följa. Som jag nämnde har jag en ganska god förståelse för musikteori, men jag var helt vilse. Jag lyssnade på lektionerna och om igen, men jag kunde inte göra något vettigt av det.
Jag blev så besviken jag faktiskt fick mina pengar tillbaka.

Den rena Pitch metoden …
Ungefär en månad sedan en musiker berättade om en ny kurs han hade nyligen använt … den rena tonhöjd metoden. Han raving om hur effektiva kursen var och hur lätt den rena tonhöjd metoden var att använda och förstå. Jag var lite skeptisk efter två misslyckade absolut gehör försök, men jag gav upp och bestämde sig för att ladda ner den och ge det ett försök.

Jag har använt den rena planen metoden för ungefär en månad nu och jag är nästan färdig. Jag kan nu namnge alla 12 noter, och de flesta ackord direkt och min nya färdigheter har blivit min favorit nya partytrick. Det tog ett tag, men jag äntligen hittat en kurs som fungerat för mig.