Cheryl Wheeler trotsar gravitationen land musik cd recension

Den exceptionellt begåvade land artist Cheryl Wheeler har släppt sin cd rätt Defying Gravity. Jag är mycket optimistiska och glada att kunna meddela att jag tror Cheryl Wheeler fans och land fans både kommer att vara nöjd med det här. Med lanseringen av Defying Gravity Cheryl Wheeler konstnärliga kompetensen på full skärm som Wheeler har återigen levererat en lysande samling låtar som kan mycket väl vara hennes bästa arbete hittills.

Uppfriskande, detta var en av de cd jag kunde bara pop i och bekvämt lyssna på från början till slut. Varje spår är roligt och var ganska lätt för mig att lyssna på från början till slut.

Cheryl Wheeler besitter den egenskapen att kunna vinna du över med sin talang ensam. Den typ av artist jag tycker verkligen att lyssna på.

Jag är av den uppfattningen att Defying Gravity är verkligen Cheryl Wheeler bästa arbetet inom ett par år. En helt njutbar cd och en enastående utgåva. Vad jag kallar måste ha musik. Jag ger den två tummar upp, eftersom det är en samling som även de casual Country fan kan uppskatta och njuta.

Medan hela albumet är utestående den verkligt standout låtar är spår 1 – Eftersom du har varit borta, spår 3 – Måste vara Sinking nu, och spår 5 – Summers nästan över.

Min bonus plocka, och den som fick ont ??[… som i “fastnar på en gång”] är spår 12 – på planet. Bra grejer!

Defying Gravity utgåvan:

Cheryl Wheeler ursprungligen släpptes Defying Gravity den 8 februari 2005 om Philo etiketten.

cd spår listan följer:

Ett. eftersom du har varit borta 2. lilla väg 3. måste sjunka nu 4. bortom ljusen 5. somrar nästan över 6. trotsar tyngdlagen 7. Clearwater, Florida 8. Här kommer floyd 9. alice 10. this is me 11. det är telefonen 12. på planet 13. välsignad

Personal: Cheryl Wheeler (sång, akustisk gitarr), Jonatha Brooke, Lucy Kaplansky, Rachael Davis, Ben Wisch (sång), Duke Levine (akustisk gitarr, elgitarr, steel guitar, lap steel guitar, National gitarr, mandola); Marc Shulman (akustisk gitarr, elgitarr), Kenny White (piano, orgel), Zev Katz, Paul Bryan (bas), Jay Bellerose (trummor, percussion), Shawn Pelton (trummor).

registrering av uppgifter: borggård byggnad och lån, new york, new york (2004), den nedersta raden, new york, new york.