där du kan hitta musikvideor på nätet

Musikvideor är nu tillgänglig för miljontals amerikaner, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. YouTube, en ledande viral video webbplats, erbjuder alla dina favoritartister, gammalt, nytt, osignerad och internationellt! För några konstnärer, är exponeringen häpnadsväckande. För andra kan det upphovsrättsintrång verkar inte stoppas.

Ändå fansen tycker att de fria klipp verkligen förkroppsligar allt som är bra med internet! Det finns många typer av musikaliska filmer för bildupplevelsen, och de är bara ett musklick bort.

Har du drömt om att vara på American Idol? Skriver du eller utföra din egen musik och vill bli upptäckt? Tja, publicera dina ursprungliga musikvideor på YouTube bara kan göra dig världsberömd! Fråga bara Chris Crocker, vars rants om Britney Spears gjorde honom en plats i Weezer senaste musikvideo.

Sedan finns Terra Naomi, vars YouTube musikklipp gav henne ett skivkontrakt med Island Records. Likaså turnerade okänd konstnär Esmee Denters med Justin Timberlake, följer hans viral video debut!

Innan gå en live-konsert, kommer ingenting pumpa upp dig mer än att titta på musikvideor från det bandet! Eller kanske du vill se över din barndom och har en “80-maraton musikvideo!” Har en crush på en sångerska? Du kan dregla över MySpace videoklipp eller ens bädda in den på din sociala nätverk profil!

Om du missade Coldplay uppträda på The Colbert Report, ska du inte oroa dig eftersom YouTube kommer att ha det! Kanske du var en stor beundrare av Henry Rollins Show eller TRL, där du också kan titta på gratis episoder av nätet. Det finns otaliga anledningar till varför du kanske behöver för att få din fix musikvideo.

MySpace videoklipp plockar upp ångan, men ligger fortfarande efter de mer etablerade YouTube urval. Om du vill lägga in en video på din Myspace-profil, så det spelar egentligen ingen roll vilken sida du drar video-koder från, eftersom de båda arbetar i huvudsak samma sätt. Det finns också webbplatser från tredje part, som “Pimp Myspace”, som gör att du kan haffa musik för din webbplats.

För att lägga till musikvideor till din webbplats, behöver du koden med orden “,” Inte bara webbadressen. Bara markera och klippa hela koden, gå in i din Myspace redaktör och klistra in koden i en av dina fönster. Ett bra ställe att lägga musiken är i “favoritmusik” avsnittet, men du kan också välja att lägga den under “Heroes”, “tv”, “allmän” eller “om mig.”